من با دوست پسرم که ۸ماهه باهمیم استادمم هست دوستم باهاش یه بار قهر کردم مقصرم خودش بود بهمم فرداش پیام داد معذرت خواهی کرد ولی جواب ندادم بعدشم باز ۵بار پیام و زنگ زد بازم جواب ندادم توی هفته ام یه بار باهم کلاس داریم روز قبل کلاسم زنگ زد که اشتی بکنه باهام ولی جواب ندادم اومدم تو کلاس بخدا اولش قیافش مثل افسرده ها بود فقط ۴۰دقیقه ام درس داد بعد دوروز دلم براش سوخت بهش پیام دادم گفت حضوری ببینمت ولی سرد برخورد کردم اونم پرسید اخه چرا یهو رفتی واقعا بعدم گفت تصمیم داری ادامه بدیم یا کات کنیم منم گفتم اگه بخوام کات کنم ارزش نداره حرفامو گوش کنی بعد گفت نه عزیزم منظورم این نیست قرار شد بهم بگه کی فرصت داره ولی دوروز خبری نشد ازش بهش پیام دادم بهم گفت هم امشب هم فردا و پس فردا مهلت دارم بعدم خوب صحبت کردیم باهم اشتی کردیم فرداش دیدم نه پیام صبح بخیر داده نه زنگی زده قرار بود بعد کلاس همو ببینیم منم ناراحت شدم بدون اینکه بهش بگم نرفتم سر کلاس دوستم میگه اومده بود سر کلاس انگار قابلمه کوبیده بودی تو سرش بعدم چند بار به بچه ها گفته اگه کسی نمیاد من درس شروع کنم(مثلا منتظر بوده بگن من دیرتر میام یا پایینم)هر وقتم من باشم تو کلاس تیپ میزنه و خوشتیپ میکنه ولی وقتی من نیستم خیلی معمولی میاد چند بار اتفاق افتاده
الان سوالم اینه که حاضر شده هی تو کلاس بگه کسی نمیاد من درس شروع کنم ولی حاضر نشده به خود من یه زنگ یا پیام نده؟(تازه تیپ زده اومده سر کلاسم نشسته)
خب براش مهم نیستم دیگه این تیپ زدنش برای چیه