2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاتون هنوز صحبت نمیکنن یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 62 پست
سلام عزیزم طبق روانشناسی کودک بچه باید تا ۱۸ ماهگی حدود ۵۰ کلمه رو بگه احتمالا تو خونه باهاش صحبت نم ...

خیلی صحبت میکنم. دائم براش شعر میخونم ولی انگار نتیجه برعکسه چون عصبی میشه اه اه میکنه که ساکت بشم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بیشتر ببینید
با هزینه مشکلی ندارم ولی پرس و جو کردم تو شهرتون مرکز گفتار درمانی کسی خبر نداشت هست یا نه. و این که ...

نه حتما ببر گفتار درمانی بره مدرسه می مونی ها از من به شما نصیحت حالا مختاری

🥰🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با هزینه مشکلی ندارم ولی پرس و جو کردم تو شهرتون مرکز گفتار درمانی کسی خبر نداشت هست یا نه. و این که ...

فعلا همون مرکز بهداشت ببر حتما 

اگه گفتن گفتار درمانی ببر اونوقت لازمه

عزیزم اصلا نگران نباش همین که بچه ات چند تا کلمه میگه یعنی مشکلی ندارن هر بچه ای یه جوری حرف میاد دخ ...

واقعا نمی‌دونم. گاهی کلمات جدید میگه بعد دیگه اصلا اون کلمه رو تکرار نمیکنه خیلی نگرانم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بیشتر ببینید
دختر من 23ماهشه همه میگن چرا حرف نمیزنه تا حالا باید حرف میزد. بیشتر حرف و قضاوت بقیه اذیتم می‌کنه ت ...

من بچه جاریم از یکسال و نیم حرف میزد،اون تایم که پسر من دو سالش بود ،اون دیگه ۵ ساله بود ،بعد پسر من دو سالش بود سی چهل تا کلمه می‌گفت فقط،بعد همه مقایسه میکردن که عه چرا پس طهورا اون سن بود کلی حرف میزد😐،مادر شوهرم همه جا انداخته بود بچشون حرف نمیزنه ،بعد بچم دیگه سه سالگی کامل حرف افتاد،سه سال و نیمه بود تو یه مراسمی همه جمع بودن ،همه با تعجب میگفتن عه بچت که حرف میزنه،بعد من با تعجب میگفتم اره خب حرف میزنه،بعد یکی در گوشم گفتم مادر شوهرت همه جا انداخته بود که بچت حرف نمیزنه😐

بعد ها همون جاریم یه بچه دیگه آورد تا چهار سالگی بچه تته پته میکرد،شوهرش تو دو سالگی بچم به بچم میگفت عمو یه شعر برام بخون،حالا میدید بچم فقط کلمه میگه ها،بعد که این بچه دومش دنیا اومد،دو سالش شده بود و حرف نمی‌زد مونده بودم بهش بگم زن عمو جان یه شعر بخون ببینم یا نگم🤣

خیلی صحبت میکنم. دائم براش شعر میخونم ولی انگار نتیجه برعکسه چون عصبی میشه اه اه میکنه که ساکت بشم

بچه اینجوری زیاد دیدم احتمالا ارثیه نگران نباش

بی اصل و نسَب اگر به جایی برسد...کِی آب خنک به بینوایی برسد؟...از باغ خودش کسی نچیند ثَمری...بی مایه اگر به کدخدایی برسد...🌱🤌🏻🌊................وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...!!👨🏼‍🦯

بیشتر ببینید
تلوزیون زیاد میبینه؟؟

بله متاسفانه الان تایمش رو خیلی کم کردم ولی باز هم برای تلویزیون گریه میکنه

بیشتر ببینید
بعد چکار میکنهشاید وسط بازی کردنش میگی حوصله نداره

نه ملا هر وقت بخونم براش بیشتر از چند دقیقه باشه اه اه می‌کنه من که ساکت میشم می‌ره دنبال بازی خودش

بیشتر ببینید
واقعا نمی‌دونم. گاهی کلمات جدید میگه بعد دیگه اصلا اون کلمه رو تکرار نمیکنه خیلی نگرانم

باهاش بیشتر صحبت کن 

طبیعیه 

منم زیاد بهم میگفتن الکی می ترسوندن ولی من کلا در این زمینه خیلی خون سرد بودم 

خدا رو شکر یه دفعه حرف اومد و خیلی هم راضی بودم 

نه عزیزم برعکس پسر کوچیکم بیش فعاله از 18ماهگی یک سره حرففففف میزنه پسر بزرگم خیلی ساکت و آرومه 🥲بع ...

ای جانم خدا حفظشون کنه عزیزم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید
کتاب های کودک براش بخرزیاد براش کتاب بخون و قصه بگوازش بخواه کلمات رو باهات تکرار کنه یا مثلا بعد یه ...

کلی کتاب داره شاید بیشتر از پنجاه تا براش میخونم هر روز نه ولی در هفته دو سه بار براش میخونم یکم جوش میده بعد میگیره خودش ورق میزنه بعدم پا میشه همه رو جمع میگنه

بیشتر ببینید
باهاش بیشتر صحبت کن طبیعیه منم زیاد بهم میگفتن الکی می ترسوندن ولی من کلا در این زمینه خیلی خون سرد ...

خدارو شکر انشالله دختر منم به حرف بیاد، براش نذر کردم به دو تا نیازمند پول بدم 

بیشتر ببینید