2777
2789
عنوان

ینی میخواد برگرده به نظرتون

222 بازدید | 28 پست

من یه پسری رو چند ساله دوستش دارم دوسال پیش نامزد کرد به یه دختری که خودش خواسته بودش و بعد چند ماه نامزدیش رو بهم زد ....من شب نامزدیش فالوش کرده بودم بعد دو سه ماه دیدم چیزای دو نفرشون رو حذف کرده 

فامیلم هست اینو هم اضافه کنم 

۳۰ سالشه من ۲۴ سالمه

خلاصه گذشت بعد بهم زدن نامزدیش یه مدت که گذشت دیدم گاهی کامنت میزاره عکسایی که از خودم استوری میکنم رو لایک میکنه ..به همین منوال گذشت تا خرداد سال پیش من باهاش صحبت کردم بهش گفتم دوسش دارم اونم گفت من قصد ندارم کلا ازدواج بکنم و نمیخوام هم باتو رابطه الکی داشته باشم

یجورایی انگار امادگی رابطه رو نداشت... و بعد اون هیچ صحبتی ما باهم نداشتیم نه لایک استوری نه چیزی فقط نگاه میکرد اونم اخرین نفر یا مثلا اگه سه تا استوری داشتم فقط اولی رو نگاه میکرد بقیه رو سین نمیزد 

ینی در این حد خودشو دور کرده بود

هستید بقیشو بگم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتی تولدم رو هم تبریک نگفت 

گذشت تا عید امسال و ماه رمضون من خیلی ناراحت بودم سرزنشم نکنین نمیتونم فراموشش کنم دوستش دارم واقعا

من نذر و اینا کردم شب قدر کلی دعا کردم دیدم وسط عید یه پست خیلی ناراحت کننده گذاشت اونم نصف شب موضوعش و خلاصش این بود که بیا باهم حرف بزنیم من به خودم نگرفتم گفتم صددرصد با اون نامزد سابقشه

بعد من پروفایلمو عوض کردم و چندتا استوری خوشگل روز سیزده بدر از خودم گذاشتم همه رو دید 

بعد یه چند روز یه کلیپ از طبیعت تو اکسپلور دیدم اد استوری کردم و خوابیدم بیدار شدم دیدم استوریمو لایک کرده سه ساعت پیش و خودشم یه استوری گذاشته اونم مث من از طبیعت سه ساعت پیش

اینجا شک کردم نمیدوستم به خودم بگیرم چ کنم خوشحال بشم نشم چیییی

دیدم شبش خواهرش بهم پیام داد احوال پرسی و اینا بعد من زود جواب دادم ولی اون نداد تا نصف شب صبح بیدار شدم دیدم گفته میتونی فلان کارو واسم انجام بدی منم واسش انجام دادم و اینا یکمم حرف زدیم شبشم دیدم خواهر بزرگه اش با پیج کاریش که فقط خانوادشو فالو داره بهم ریکوییست داده

خودشم از بعد اون لایکش هر استوری که میزارم زود میبینتش مثلا جزو سه نفر اوله

به نظرتون حس برگشتن میده؟😂

شغلش چیه شرایط ازدواج داره؟

بله داره شرایط ازدواجو سی سالشه منم ۲۴

شغلشم پرستاره 

خودمم کارمند بهداشتم ولی تو روستا ... میخوام اگر شد امسال کنکور شرکت کنم برم از روستا چون شغلم انتقالی نداره و تعهد خدمت داره میخوام استعفا بدم