2777
2789

خودش هم اذیتته واقعا چون ی عده آدم دورشو گرفتن که دوسشون نداره ...بابام کلا مارو دوست نداره نه مارو نه بچه هامونو نه شوهرامونو نه هرچی که به ما دختراش ربط داشته باشه...ماهم فقط بخاطر مادرم رفت وآمد میکنیم اونم وقتی کاری دارن ... عوضش بهترین ومهربونترین و فداکارترین پدر برای عروس و پسرش و بچه هاشونه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مادرم بچه دارم چرا پس نمیتونم بین بچه هام فرق بزارم

دقت کنی خودتم یکیشو یکم بیشتر دوس داری.

نمیخوام حودتو سرزنش کنی ولی همه همینن مطمین باش

.

اگر بگن نه ،دروغه و شعاره.

حالا بزار بکم بزرگتر بشن بیشترم میشه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

همیشه همین بوده وقتی خونه خودش هم بودیم و مجرد من وخواهرام مثل گداها لباس میپوشیدیم ... نگاه به لقمه هامون میکرد ... تا ب ی سنی رسیدیم از کلاس اول راهنمایی خودشو میکشت که یکی پیدا بشه مارو بگیره جلو‌چشمش نباشیم به همه سپرده بود برامون شوهرپیداکنن هرچی باشه فقط شوهرباشه

منم مادرم بچه دارم چرا پس نمیتونم بین بچه هام فرق بزارم

ولی معمولا یه پدر ومادره خوب بروز نمیدن اینو و نمیزارن بچه بفهمه.اما پدره سما ظاهرا بلد نبوده مدبریت کنه.

خیلی ناراحت کنندس

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
دقت کنی خودتم یکیشو یکم بیشتر دوس داری.نمیخوام حودتو سرزنش کنی ولی همه همینن مطمین باش.اگر بگن نه ،د ...

ولی من به ی اندازه برای بچه هام غذا میکشم به ی اندازه لباس میخرم به هرکدومشون محبت کردم اونم همونقدرمحبت میکنم

دقت کنی خودتم یکیشو یکم بیشتر دوس داری.نمیخوام حودتو سرزنش کنی ولی همه همینن مطمین باش.اگر بگن نه ،د ...

من دوتا دارم ۱۵سال و ۱۰ساله

بارها خواستم بفهمم واقعا یکی رو بیشتر دوست دارم؟ دیدم نه واقعا

و همیشه به شوهرم گفتم اگه دیدی فرق می‌گذارم بگو حتی در آینده 

چون ما بسیار از فرق گذاشتن خانواده شوهرم صربه خوردیم 

ولی معمولا یه پدر ومادره خوب بروز نمیدن اینو و نمیزارن بچه بفهمه.اما پدره سما ظاهرا بلد نبوده مدبریت ...

آره سفرمیره برای ما وبچه هامون سوغاتی نمیاره اما برای عروس و‌نوه اش ی چیزای خیلی گرون میگیره جلو ماهم بهشون میده جلو بچه ها و شوهرامون هم دلمونو میسوزونه هم میشکنه هم غرورمون پیش شوهر خردمیکنه

همیشه همین بوده وقتی خونه خودش هم بودیم و مجرد من وخواهرام مثل گداها لباس میپوشیدیم ... نگاه به لقمه ...

این دیگه خیلی پدر بی ..............

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من تعجبم ازاینه که چرا برای عروسش پدری میکنه اون که ی پدرخوب داره ولی ما که دختراشیم ... پس گناه ما چیه که ازپدر داشتن فقط کتک و تحقیر و بدبختی گیرمون اومده من که راضی نیستم حلالش هم نمیکنم بخاطر همه بلاهایی که سرمون آورده 

خودش هم اذیتته واقعا چون ی عده آدم دورشو گرفتن که دوسشون نداره ...بابام کلا مارو دوست نداره نه مارو ...

متاسفم واسه همچین تفکراتی ک پدر مادرا دارن..فردا هم اگر پیر و مریض شدن همون عروس ها جمع و جورشون کنن

من تعجبم ازاینه که چرا برای عروسش پدری میکنه اون که ی پدرخوب داره ولی ما که دختراشیم ... پس گناه ما ...

ولش کن انگار نداشتی، واقعا بی سرپرستی بهتر از بدسرپرستی هست، پدرت فتوکپی مادرمه 

با این تفاوت که وقتی مریضی گرفتاری چیزی پیش میاد میخواد ما بریم ازش نکهداری کنیم دلشو نداره پسر جوناش تکون بخورن ماهم نمیریم و همیشه داره بدگویی مونو میکنه، متنفرم ازش بره بمیره 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.