2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 41 پست
دقت کنی خودتم یکیشو یکم بیشتر دوس داری.نمیخوام حودتو سرزنش کنی ولی همه همینن مطمین باش.اگر بگن نه ،د ...

به نظر من بچه ها مثل چشم هستن آدم هیچ وقت نمیتونه بگه چشم چپم رو بیشتر دوست دارم یا چشم راستمو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هامون کوچیکن هنوز میریم خونه پدرم مثلا میوه ایی چیزی میبینن میخورن همش میگه گشنه ها میوه تموم کردن ی غذای درست وحسابی هم نمیزارن جلو داماداشون یکم آبرو داری کنن...اما عروسش که میاد میره آجیل و میوه وشیرینی میگیره همش هم سفارشی هرچی عروس ونوه اش بگن... بعد تازه ما برای خرحمالیاشون میریم خونشون وقتی کاردارن تا عروسش هم پامیشه میخواد بیاد بالاسرمون وقت بگذرونه تماشا کنه فقط خودشو‌میکشه که نه تو زحمت نکش اذیت نکن خودتو... آخرشم کلی تشکر که چرا زحمت کشیدی حالاعروسمون تو خونه بابام نهایتش نون بیاره بزاره سرسفره همین 

منم مادرم بچه دارم چرا پس نمیتونم بین بچه هام فرق بزارم

همه که مثل هم نمیشن عزیزم ما۸تاخواهریم پدرم تا زنده بود هیچ وقت فرق نذاشت هرصب ک بیدار میشد صورتمون رو میبوسید بعد میرفت الانم مادرم کل جوونی و زندگشیو پاما ریخت الانم خودش مریضه فداش بشم

من موندم برادرم چه تاجی رو سر باباش گذاشته که ما نذاشتیم خداشاهده هرچی بدبختی و ضررازسمت پسراش بهش رسیده.. ما دختراش هم همیشه کلفت بودیم توخونش...دیگه اصلا دوست ندارم حتی ریختشو ببینم اما دلم برای مادرم میسوزه که پاهاش دردمیکنه

ولش کن انگار نداشتی، واقعا بی سرپرستی بهتر از بدسرپرستی هست، پدرت فتوکپی مادرمه با این تفاوت که وقتی ...

اخه بدبختی اینجاست کسایی که والد اینجوری دارن ازدواجشونم بیشتربقیه ممکنه خراب بشه 

یه دوری توتاپیک های همین خانم بزن ببین با چه هیولایی زندگی میکنه 

طرف میاد توخونه دمای پارچ اب تویخچال رو چک میکنه رول  دستمال توالت رو بو میکنه حالا دست بزن و خیانتش هیچچچچچ

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من موندم برادرم چه تاجی رو سر باباش گذاشته که ما نذاشتیم خداشاهده هرچی بدبختی و ضررازسمت پسراش بهش ر ...

پدرومادرشوهر من دقیقا برعکسه.دوتا دختراشو بیشتر میخاد داروندارشو ریخت ب پای دختراش

ولش کن انگار نداشتی، واقعا بی سرپرستی بهتر از بدسرپرستی هست، پدرت فتوکپی مادرمه با این تفاوت که وقتی ...

دقیقا من وخواهرام همیشه میگیم کاش هیچ وقت پدرنداشتیم کاش سرراهی بودیم من که نمیبخشمش خیلی درحقمون ظلم کرد

اخه بدبختی اینجاست کسایی که والد اینجوری دارن ازدواجشونم بیشتربقیه ممکنه خراب بشه یه دوری توتاپیک ها ...

همه اینا دقیقا بخاطرحرفای پدرمه ...چون جلو شوهرم بهم توهین میکنه فح شش میده بی دلیل ها نکه کاری کرده باشیم چون مثلا سرماخورده و ما خونش بودیم و داروخواسته ماپیدانکردیم 

همه اینا دقیقا بخاطرحرفای پدرمه ...چون جلو شوهرم بهم توهین میکنه فح شش میده بی دلیل ها نکه کاری کرده ...

بله دیگه احترام اما مزاده دست متولیه 

حسرت همه چیزو به دلمون گذاشت اما میلیون میلیون پول میزنه به کارت عروسش برای پسرش که کلا کارت حقوق دستشه ..‌بابام پولدارحساب میشه چندتا خونه داره زمین داره ازالان هم یا به اسم پسرشه یا عروسش ... 

بله دیگه احترام اما مزاده دست متولیه

خب من الان کجا شکایت کنم کجا حقمو بگیریم عمری که تلف شد بچگی سیاه جوونی که حروم شد زندگی که هر لحظه با بغض و حسرت داره میگذره ...به کی بگم کی حق مارو میگیره

خب من الان کجا شکایت کنم کجا حقمو بگیریم عمری که تلف شد بچگی سیاه جوونی که حروم شد زندگی که هر لحظه ...

راستش هیچکس 

مگه اینکه پدرت فوت کنه با سهم الارثت بتونی جایی رو بخری و طلاق بگیری 

اونم اگه توزنده بودنش به اسم عروسش نکنه 

راستش هیچکس مگه اینکه پدرت فوت کنه با سهم الارثت بتونی جایی رو بخری و طلاق بگیری اونم اگه توزنده بود ...

والا فکرنکنم به ما چیزی برسه جز شرش ... همه رو داره به اسم پسرش میکنه زمینارو هم میدونم به نام عروسش زده ازاین به بعدهم هرچی بخره به اسم نوه اش میزنه خودش گفت...