2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلی دویدم نشد

چرا دکتر نمیری؟؟

حتما برو تو با بچه مشکل نداری تو با خودت مشکل داری اعصاب و روانت بهم زیخته

حتما برو باور کن بهت دارو میده آروم میشی و دیگه همچین فکرایی نمیکنی

لایک نکن خیرشو ببینی
مشکل مالی بچه سوم بچه هام کوچیکن چند ماهه هر ورزشی کردم نشد

اتفاقا خدا گفته از ترس فقر اولاد خودتون را نکشید

منم پسرم که می‌خواست دنیا بیاد خیلی گرفتاری مالی داشتیم 

الان خداراشکر همه چی عوض شده اصلا باورم نمیشه چطور کسب شوهرم اینطور رونق گرفته یعنی اگر امشب ۸۰۰تومن خرج بچه ها کنه خدا ۱تومن میذاره سر جاش 

رفتی رو فاز منفی جونمیکم ب خودت استراحت بده،جنین هفت ماهه رو کسی سقط نمیکنه،ببین مشکل اصلیتون چیه او ...

دو تا بچه دارم این خیلی خیلی اضافس😭😭😭😭😭😭

شما بیمار هستین! 

تاپیک های قبلتون رو یک نگاه بندازین خودتون، نمیشه قضاوت نکرد! 

خودتون بچه آوردین و اگه نمیخواستید جلوگیری میکردین...

به خودتون بیاین!!

شما بالغ هستین و کاش عقل داشته باشین که بخاطر جنسیت بچه این کارو نکنین

قدیما سواد نداشتن و فهم نداشتن این چیزا بیشتر بود. اما الان که شما میفهمید چرا؟ 

بنظرم با این افکاری که دارین و بچه ی تو شکمتون رو انقدر زجر دادین بهتر بود از همون اول مادر نمیشدین

به خودتون بیاین...

کجا پی‌ ات بگردم؟

اون دوتا بچه دیگه ات چیه جنسیتشون؟ نه عزیزم شما نه بحثت مالیه نه بچه سوم شما چون پسره اینجوری میکنی. یکم به خودت بیا اگه افسرده ای برو دکتر ولی این چرندیاتو نگو.من خودم تو هفته های توام بخدا تاپیکتو دیدم تمام موهای تنم سیخ شد 

اون دوتا بچه دیگه ات چیه جنسیتشون؟ نه عزیزم شما نه بحثت مالیه نه بچه سوم شما چون پسره اینجوری میکنی. ...

اگه دختر بود اصلا ناراحت نبودم پسر خونه میخواد کار میخواد پول میخواد مرگ میخواد محبت نداره 

دو تا بچه دارم این خیلی خیلی اضافس😭😭😭😭😭😭

خدارو شکر کن ب خاطر وجودش و ازین ب بعد با یه دید دیگه ب زندگیت نگاه کن،هرچند اوایلش برات سخت بگذره،هرچند از درون داغون و ناامید باشی ولی کاریه ک شده.اون الان تماااام حالات و صداهارو متوجه میشه،مطمئن باش ب دنیا میاد ولی بزار یه کودک شاد و سالم داشته باشی و این حس منفی رو ب خودش و اطرافیان القا نکن خواهشا

تو یک مادری رسالتت رو درست انجام بده

به بچه هام و خودم دیگه نمیتونم برسم سرکوفت اطرافیانو باید تحمل کنم اوضاع مالیمون برای اینده بهم میری ...

مشکلت همینه که بخاطر حرف دیگران داری زندگی میکنی

بخاطر حرف دیگران الان زندگیت اینطوره 

کجا پی‌ ات بگردم؟