2777
2789
اگه دختر بود اصلا ناراحت نبودم پسر خونه میخواد کار میخواد پول میخواد مرگ میخواد محبت نداره

اتفاقا پسر خودش میره سرکار خرجشو میده.دختر جهیزیه میخواد سیسمونی میخواد دختر لطیفه بااین اوضاع جامعه و وضع پسرا دلشو داری دخترتو بدی دست یه اشعال که اذیتش کنه و تو جیگرت خون بشه.من نمیگم دختر بده پسرخوبه هر دو هدیه خدان.دعا کن سلامت باشه صالح باشه .دوست داری دختر باشه و همون دختر فردا بشه بلای جونت؟بحث من اصلا دختر و پسر نیست .بحثه صلاحه خداست.به زور چیزیو نخواه ازخدا.هم دختر هم پسر نعمتن دعا کن سالم و صالح باشن.نگفتی اون دوتا بچه دیگه ات چیه؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا پسر خودش میره سرکار خرجشو میده.دختر جهیزیه میخواد سیسمونی میخواد دختر لطیفه بااین اوضاع جامعه ...

یه دختر یه پسر 

کاش حامله نمیشدم بیچاره شدم😭😭😭😭😭

میخوام نمونه😔

😐😐🤨🤨🙄🙄

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
یه دختر یه پسر کاش حامله نمیشدم بیچاره شدم😭😭😭😭😭

خب عزیزم جنست که جوره اصن مهم نیست این چی باشه.اتفاقا میشن دوتا پسر و هوای خواهر یه دونشونو دارن.خیالت راحته دوتا داداش داره هواشو دارن.ناشکری نکن خدا قهرش میاد.اگه زبونم لال انقد کفر گفتی همین بچه مشکل پیدا کنه میخوای چیکار کنی‌.

تو بیمارستان روز زایمان دلم میخواد خفش کنم 😭😭😭 برای دو تا بچه دیگم جبران میکنم

عزیزم حتما پیش یه روانشناس یا روانپزشک برو.اون بچه اصلا با وجود مادری مثه شما عاقبت خوبی نداره.حقیقتا من نگرانش شدم.

دیه شو میدم هیچ راهی نیست تو دلم یه کاری شه ک نیاد؟ 😭

مریضی مگه 

من هنوزم یاد حاملگیم میوفتم خیلی حس خوبی پیدا میکنم شکمم سفت و بزرگ 

چطور دلت میاد اون بچه خودته 

آدم دلش نمیاد توله سگ و هم بکشه اون که دیگ بچه خودته

💗
خب عزیزم جنست که جوره اصن مهم نیست این چی باشه.اتفاقا میشن دوتا پسر و هوای خواهر یه دونشونو دارن.خیا ...

مشکل داشته باشه نمیزارم زجر بکشه 

اصلااااااا هیچ وقت فکر نمیکردم همچین ادمی باشم خدا میدونست که اینجوری امتحانم کرد 

چی میشه خودش بمیره من کاری نکنم😭

روانی هستی، خدا لعنتت کنه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
مشکل داشته باشه نمیزارم زجر بکشه اصلااااااا هیچ وقت فکر نمیکردم همچین ادمی باشم خدا میدونست که اینجو ...

انقد کفر نگو.میبینی همون پسر میشه عصای پیریت.شایدم تو پیری اون دوتا بچه ات ولت کردن و این شد همدمت همین بچه جمع و جورت کرد.انقد چیزای منفی نگو

تو خدایی ؟

جای خدا نشستی ؟

چه آدمهای پولداری که یک شبه همه پولشون رفته و چه آدمهایی که خدا ورق زندگیشون رو برگردانده 

ایمانت را قوی کن این حال وهوات را بزار به خاطر هورموهات پاشو یک وضو بگیر دو رکعت نماز بخون بسپر دست خود اون که داده ببین چه قشنگ برات بچینه شیطون از خودت دور کن بچه شیعه حضرعت وحضرت زهرا ابن فکرها را نمیکنه 

😑😐پاشو خودت و جمع کن زن 

من کلی سختی سرمه 

رابطه عاطفی و جنسی هم ندارم انقد مشکلات داریم 

من تو اتاق با بچم می‌خوابم شوهرم اونور

فقط اینا نیست بدبختی از هزار جا برام می‌باره ولی بازم افسردگی پس از زایمان نگرفتم انقد بدبختم بدبختی باهام سازگاره

💗