2777
2789
عنوان

یه تعریف از متاهلی بکنم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 80 پست
منکه انقدر ناراحتم میخام بلاکش کنم از همه جا

الان بلاکش بکنی عصر کلید میندازه میاد تو🤪

لامذهبو نمیشه بلاک هم کرد

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا

با هم دعوا می کنیم

بعد یه ساعت با یه لبخند دوباره همه چی به حالت اول برمی گرده

ولی باید حواسمون به حرمت نگه داشتنا باشه

فقط بی حرمتی نکنیم و بقیه رو در جریان زندگی خصوصیمون قرار ندیم

همیشه میگفت قبلا که مجرد بوده دلش زن متخصص میخاست بعدا فهمیده نه بدرد نمیخوره بارها اینو گفتهدیشب دا ...

مردا لجبازن و لجشون سر حرفشون براشون مهم تر از قلب اون آدم میشه یه لحظه و اصلا حواسشون شاید اون لحظه ناخوداگاه نباشه به تو و فقط سر حرفش باشه

و میخوان فقط سر حرفشون بمونن

درکت میکنم ناراحت باشی عزیزکم

وای اره تا بوده همین بوده مجردا حسرت زندگی متاهلی رو میخورن متاهلا هم میگن کاش مجرد میموندیم

والا ۲۰ ساله ازدواج کردم .زندگی را هم باهم ساختیم.بالاپایین زیادی داشتیم ولی الحمدالله ساختیمش .اما واقعا اگر برگردم به جوانیم امکان نداره ازدواج کنم.نه اینکه همسرم بد باشه .اصلا با هیچ کس ازدواج نمی کنم.ازدواج افتادن مادام العمر توی درد سر و مسئولیتهای بی پایان و فداکاری مادرانه و .........اصلا ارزش نداره .به دخترم هم گفتم به نظر من اصلا ازدواج نکن 

همیشه میگفت قبلا که مجرد بوده دلش زن متخصص میخاست بعدا فهمیده نه بدرد نمیخوره بارها اینو گفتهدیشب دا ...

حالا خودشم متخصص هست؟😐🤣🤣

چ چس و فس ها 

ادم عاشق مگه براش فرقی داره طرف چ کارست؟؟

کاش همه ی زندگی ها اینجور بود...من ک دیگه هیچ امیدی به درست شدنش ندارم،فقط مث مرده ی متحرک مجبورم به ...

مگه چیزی از زندگیم میدونی ک اینجور میگی

من همین دیشب آرزوی مرگ خودمو همراه تو دلیم میکردم و مادرم باهم بمیریم... همشم از دست اون بود و درک نکردنش...

والا ۲۰ ساله ازدواج کردم .زندگی را هم باهم ساختیم.بالاپایین زیادی داشتیم ولی الحمدالله ساختیمش .اما ...

منم قبلا طرز فکر شما رو داشتم میگفتم ازدواج نمیکنم 

ولی انگاری خدا گذاشت تو کاسم گفت ساکت شو عاشق شدم  

و الان موندم تو بلاتکلیفی 

مردا لجبازن و لجشون سر حرفشون براشون مهم تر از قلب اون آدم میشه یه لحظه و اصلا حواسشون شاید اون لحظه ...

ممنونم عزیزم

انقدر منو حساس کرده الان اسم دکتر و متخصص میاد میخام بکشمش فقط

باز صبح بیدار شده بجای عذر خواهی میگه تو دیوونه ایی دیگه هیچی بهت نمیگم 

نزنی نکشیش یهو🤣🤣خونش بیفته گردنتچندماه دیگه این وضعیتته؟😁

۵ ماه🤝😔🤣

ولی جدی درک نمیکنه ک حالم بده اون  عصبی میشه ک چرا هر بار میام از سرکار اینجوری و اونجاست ک جرقه ی دعوا میزنه🫡

پریشب از دستش خودمو میزدم اونم مشت کوبیده بود به دیوار از دستم