2777
2789

آیا این قرصها وابستگی میارن؟؟؟

میتونم یه مدت بخورم قرص شادی آور باشه وبرای رفع عصبانیت 

بعد قطع بشه

بعضیا میگن نخور وابسته میشی

بعضیا میگن لکنت میگیری

چیکار کنم⁉️⁉️

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه دکترت دکتر خوبیه بخور

چطور سرما.میخوری میری دکتر دارو میخوری

مطمئن باش الانم لازمه که دارو بخوری

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
بیشتر ببینید

شما اگه مشکلی داری خب باید دوره درمان کامل بشه هر وقت دوره درمان کامل شد باید زیر نظر پزشک قطعش کنی 

نه اینکه بخوری مقطعی خدب بشی هر وقت دلت خواست نمیتونی قطعشون کنی

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

اگه مشکل داری حتما بخور ،ببین منم خیلی عصبانی میشدم یکم افسرده بودم یک ساله اسنترا میخورم خیلی خوب بوده برام والا اون عصابانیت عوارضش خیلی بیشتر از قرصه،اسنترا فقط در طولانی مدت یکم حافظه رو ضعیف میکنه هیچ عوارض دیگه ای نداره ،دارم کم کم ترکش میکنم

شما رفتی؟

منم خیلی جنگیدم که دارو نخورم ولی الان پشیمونم

با اینکه حتی همسر و بچه هام خبر ندارن

آرامشم زیاد شده خداروشکر

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
بیشتر ببینید

ببین همینطور که مثلا معده درد میگیری دارو میخوری اعصاب هم همینطوره وقتی استرس داری یا عصبی هستی قرصتو باید مصرف کنی که بدتر نشی دیگه بهترز از اون حال بده هست

عمه من همین طرز فکر رو داشت که قرص اعصاب خطرناکه و وابستگی میاره و....از خیلی وقت پیش اعصابش ضعیف شده اصلا دکتر نرفت پیگیری کنه درمان کنه.چند روز پیش صبح که از خواب بیدار میشه میبینه پاهاش حس نداره میبرنش بیمارستان  دکار میگه چون مدت زیادی بوده فشار عصبی روش بوده اهمیت نداده درمان نکرده.از عید تو بیمارستان بستریه هنوز نمیتونه راه بره عصب بدنش اختلال ایجاد شده بیماری گیلن باره گرفته.

بعد از مدتی که دارو مصرف کردی دکار خودش کم‌کم‌قطعش میکنه البته باید بری دکتر خوب و متخصص که تشخیصش خوب باشه