2777
2789
ما یکی از اقواممون رفت با پسر پولدارترین ادم شهرمون ازدواج کرد یعنی در این حد بگم. مرده چند ماه پیش ...

نه اینکه خودت داری میگی سن مرد خیلی بالاتر بوده این از ریشه خراب بوده این ازدواج اونام برده میخواستن نه عروس من نمیگم پولدارا خوبن 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختری که به پول بیاد بدرد زندگی نمیخوره

برای قیافه ش بگیم. میگید ظاهربینید برای پولش بگیم میگید پول پرستید برای اندامش بگیم. میگید هولید خیانتم که میکنید میگید تقصیر زناس حجاب رعایت نمیکنن یا نمیدونم زنم برای زندگی کم. گذاشته اونوقت مرد اینارو نداشته باشه به چه درد میخوره هرکسی یه معیاری داره معیار اسی هم پوله

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

من ندیدم بیان جلو خودم فکر میکنم جرئتشو نمیکنن بیان ولی اونایی که حالا حجاب ندارن راحت تر درخواست می ...

ناامید نشید اونی که باید بیاد به وقتش میاد عجله نکنید خوشبخت باشید💚💚💚

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
خودت پولداری؟

تو چی میزنی؟ اگه خودم پولدار بودم میگفتم پولدار؟ توروخدا فکر کنید بعد کامنت بزارید این همه آدم وضع ضعیف داشتن یا متوسط شوهراشون پولدارن بعدم من ندیدم زن خرج زندگی بده که حالا پولدار باشه یا بی پول

نه اینکه خودت داری میگی سن مرد خیلی بالاتر بوده این از ریشه خراب بوده این ازدواج اونام برده میخواستن ...

نه اون مرده دختره بهش سلام داد سنش بالا بود وگرنه پسر و دختر اختلاف سنی شون ده سال بود در کل اسی ادل معیارت اهلاق باشه بعدش پول بهتره

تو چی میزنی؟ اگه خودم پولدار بودم میگفتم پولدار؟ توروخدا فکر کنید بعد کامنت بزارید این همه آدم وضع ض ...

اولا لحنت درست کن من دارم با مهربونی باهات حرف میزنم این لحنته

ودرسته دونفر باید هم کفو هم باشن ولی پولداری این به چه درد میخوره؟توروخدا خرج مردا رو هم ما بدیم؟؟

نخیر اتفاقا مسئول زندگی باید مرد باشه از صفر تا صد منتها اگه خودت وضعیت خوبی نداشته باشی فقط سرکوفت میشنوی 

ترجیح میدم یه زن پولدار باشم تا یه شوهر پولدار که بعدم بهم بگه بدون من هیچی نیستی

سلام✋🏻  مامان پیشیا و پینو 🐈‍⬛ (پینو گربم و دخترمه)         باهام مخالفی ریپ نزن و وقتمو نگیر چون جوابتو نمیدم پس خودت خفه شو😘زیر سن قانونی و مخالف های حیوانات ریپ نزنن وگرنه میخورمشون. درخواست دوستی قبول نمیکنم مخصوصا مردای سایت بهشون حساسیت دارم لطفا ازم فاصله بگیرن💞

بیشتر ببینید