2777
2789

خوشحال میشم اگ توصیه یا پیشنهادی دارین بگین 

تگ خودتون بودین توی سن کمتر دوست داشتین چه پیشنهادی بهتون بشه 

من خودم بخوام بگم نظرشخصیمو

درس درس درس و درکنارش یه حرفه پول ساز یادبگیر

بیشتر کتاب بخون 

ورزش کن 

روی ذهنیتت کار کن 

شکرگزاری یادت نره 

حرف دلتو به هیچکس حتی اونی ک میگی این با همه فرق داره نزن

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

سلام

۲۱سالمه

عاشق نشید

شب بخیر

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۹ سالمه 

کاش از وقتم نهایت استفاده رو می کردم مهارت یاد می گرفتم تا پول در بیارم و استقلال مالی داشته باشم 

کاش این قدر عقل داشتم هرگز ازدواج نمی کردم 

یا این قدر صبر می کردم با کسی ازدواج می کردم که همیشه عاشقم باشه و واقعا دوسم داشته باشه و بهم خیانت نکنه 

کاش این قدر درست و اگاهانه درس می خوندم که الان یه شغل خوب داشتم و بی پول نبودم 

بنظرم دنبال ثروت نباشید

دنبال آدم درست باشید 

آدم درست پول رو هم بهتون هدیه میکنه 

این فقط برای ازدواج نیس برای همه چیزه 

او آدما دنبال‌ انسانیت باشید

آدم انسان کار راه اندازه🤌

معجزه کن صبر مرا 

سعی کن از لحظه استفاده کنی و به مقصد فکر نکنی

چون اگرم بهش برسی چون عمر و لحظات و رفیقاتو رها کردی مثل جعبه جواهری میمونه که داخلش پوچ بوده...

هیچ چیزی مفت و مجانی بدست نمیاد مگه براش تلاش کنی...

فیلم هایی که سلیقه ت هستن ببین...

انیمه ببین چون دیدت به زندگی کاملا عوض میشه

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) میشه‌یه‌صلوات‌برای‌سلامتی‌همیشگی‌پدر‌و‌مادرم‌بفرستیدمهربونا🥲درخواست‌دوستی‌نمیپذیرم‌فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌پذیرفته‌میشه؛

بیشتر ببینید