2777
2789
عنوان

مادرشوهرم با شوهرم میره خرید

435 بازدید | 21 پست

یبار رفتن منو نبردن چیزی نگفتم اینبارم شوهرمو گفت برن تا برا دخترش کفش بخره منم بزور باهاشون رفتم به شوهرم گفتم بیخود میکنی منو نمیبری خودتون میرید خوش گذرونی گفت خب مگه من و تو میریم ننم میاد که تو میای ولی من باز بزور رفتم یعنی مادرشوهرم انگار میمیره  تنها یا با خواهراش بره حتما باید شوهرمو ببره جیبشو خالی کنه😭😭البته که ما هر قبرستونی میریم خواهرشوهرم میاد حتی مسافرت. اگه یکی بیرون ببینتشون چی نمیگن این مرتیکه چرا همش با مادر و خواهرش میچرخه زن بدبختش نیست.من شهر غریبم هستم جایی رو ندارم برم اینا هم اینجوری میرن بیرون خیلی عصابم خراب میشه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

ب جات بودم با همچین آدمی حتی ۱ ساعتم شهر غریب نمیموندم!

بعضیا رسماً نا لایقن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت میتونی کاری بکنی؟  نه نمیتونی باید همش جنگ و دعوا کنی جوری مادرشوهرت خودشو نشون بده ک مظلومه تو جادوگری بخدا دنیا دو روزه سعی کن باهاش کنار بیای چون فقط باعث میشی شوهرت ازت دور بشه

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
از دست هرکس اعصابت خورده درک می کنم اما خواهرشوهرت گناه داره شاید به داداشش وابسته هست

خب نباشه قرار نیست خواهر شوهرم همش چسب ما باشه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

تو فقط بگو چطور تا حالا این اخلاق مزخرفشونو تحمل کردی؟؟

با چه عتیقه هایی ازدواج میکنینا 

یارو متاهل شده هنوز تو قید و بند کفش خریدن و بازار رفتنای نسوان خانوادشه😂😂😂

تو فقط بگو چطور تا حالا این اخلاق مزخرفشونو تحمل کردی؟؟با چه عتیقه هایی ازدواج میکنینا یارو متاهل شد ...

موقع ازدواج باید ب وابستگیش توجه میکرد 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

تو همونی که پدرشوهرت فوت کرد و خواهرشوهرت کوچیکه؟

اسم کاربریتو یادم نمیاد ولی اگه اون هستی باید بگم‌گناه داره اون بچه تازه پدرشو از دست داده جلوی شوهرت رو نگیر اتفاقا همراهیش کن بذار به همتون خوش بگذره 

میگم چرا بعضیا خودشونو جا زن داداشاشون نمیزارن ؟اگه داداششون برا مادر یا خودشون کاری نمیکرد هزار فحش و بد و بیراه ب زن داداش بدبخ میکنن اما وقتی نوبت خودشون میشه اون فحشا میره سمت خونواده شوهره واقعا دلیلش چیه