2777
2789

من 161 قدمه وزنمم 56 توپرم ولی شکم پهلو ندارم اون 185 قدشه شایدم یکی دو سانت بیشتر 

دوستم میگه اصلا بهم نمیاین اون بلنده تو کوتاهی بایذ بری با یه پسر کوتاه😑

راست میگه؟ بنظر من مهم دله:) 

کاربری دست 2نفر هست! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول خودت همون دل مهمه به این چرت و پرتا توجه نکن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید

خوب قد بلند به قدبلند بیشتر میاد ولی به قول خودتون مهم دله نباید درگیر ظواهر بشید

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

اتفاقا تفاوت قدی زیاد خیییلی کیوت و پر طرفداره 

به دوستت هم بگو پماد بزنه اونجایی که سوخته

خدای من به هرکسی اندازه قلبش میبخشه‌؛ اندازه وقتایی که بی حسادت از شادی بقیه خوشحال میشی و برای کسی بد نمیخوای🫀✨️ آدما برای من به اندازه ذاتشون زیبان و ارزش دارن🩶🦋

نههههه اون دوسته یه فکرایی داره درمورد پسره که داره میگه اینو

بعدم اینجوری یه اختلاف قدی خیلی قشنگ درست میشه✨

یه عدد enfp دلقک☺🔪به من میگن ایزوعلی😔💅 دل نخواهم داد سرسری🗿با لباسای عرعری😂 عصبی میکنم همه رو جنگلی✨