2777
2789

یه کاربری دنبال لاغر کردن خودشه چون همسرش صرفا فقط لاغر دوست داره "نه اینکه فکر کنه که شاید لاغری به سلامتی ام مفیده و میتونه خیلی جاها برای بدنم سم زدایی بشه و فقط به فکر شوهرشه چون میخاد رابطه راضی اش نگه داره ..

یه کاربر دیگه دنبال سیاست زنانه اس صرفا فقط همسرش یا پارتنرش بهش خیانت نکنه فقط برای کسب اگاهی و افزایش انرژی زنانه اش و یا کسب یه تجربه و رفتاری سیاسی ..

کلی کاربر های دیگه 

درس خوندنشون صرفا بخاطر همسره 

یا پارتنر هست .. 

یا یه هدف جنس مخالف شما چتون شده ؟ ادعای اینی که میکنید ما عروسک جنسی نیستیم شما غیر مستقیم دارید خودتون رو خود خواسته دارید برای بازیچه بودن مرد ها اماده میکنید ...

تموم کنید لطفا 

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلبرمن هروقت شوهرکردی میفهمی چشونه پس بیخیال

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

خداروشکر که من همیچین اخلاقی ندارم .هرچیزی که به نفع خودم باشه انجام میدم .مگه مردا واسه خوشنودی ما کاری انجام میدن ؟🤨

طلاین را از گوگل یا مایکت نصب کن کد دعوت منو بزن و احراز هویت کن ۷ سوت طلا بگیر .درجا پولشو واریز میکنن.فقط حتما باید کد دعوت بزنی وگرنه هدیه نمیده .  کد دعوت JPXODA

فک میکنی مردا برا خودشون کاری نمیکنن؟

مرد ها خیر 

نمیرن تاپیک بزنن یا مطالعه کتاب کنن برای افزایش انرژی مردانه 

یا خودشون رو لاغر نمیکنن که فقط صرفا جنسی .. 

من مردی ندیدم خیر

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)

بنظرم اینکه یکی سعی بکنه برای رابطه ش  با کسی که دوست داره  تلاش  کنه بازیچه جنسی شدن نیست خانم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید

باهات موافقم

به عنوان زنی که شوهرش از هیچیش راضی نیست!

به این نتیجه رسیدم که زیبا بودن و خوب بودن یک زن بستگی به این داره که مردت کی باشه و چطور به تو نگاه کنه

مادرشوهر من یه غذا میپزه پدرشوهرم همیشه میگه اره زنم خیلی خوبه منو هیچوقت جلوی مهمون خجالت زده نکرده!😁 و هزارااان مورد دیگه که دیدم....

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

مشکلش چیهوقتی مرد کار می‌کنه زحمت میکشه که زنشو تامین کنهخب زن هم باید تلاش کنه اونو راضی نگه داره

نر به روایت تصویر😑

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

ادمی که عزت نفس نداره و کل زندگیش توگوشش خوندن که تنها افتخار زن شوهر کردن و زاییدنه این میشه 

من زن دیدم که شیر مادرش حلالش باشه 

عالم و عادمم متحیر و در حسرت برای صحبت کردن یه دقیقه باهاش 

از ادمی که به دست خودش حقیر میشه ،فقط میشه ترهم کرد 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...