2777
2789

سلام بابام اجازه نمیده قبل از عقد محرمیت بخونیم بدون اجازه پدر هم که نمیشه صیغه محرمیت خوند شما قبل از عقد محرمیت داشتین ؟! اینم بگم قصد هر دومون ازدواجه هدفمون از محرمیت بیشتر شناختن هم دیگس و اینکه باهم راحت حرف بزنیم نه اینکه به دلیل نامحرم بودن در حد دو سه کلمه حرف بزنیم هردو هم خودمون هم خانواده مذهبی و این مسائل برامون مهمه 

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا تو خانواده و فامیل نداریم و خیلی بد میدونیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

حرف زدن در حد آشنایی بدون محرمیت هم مشکل داره؟

من از قوانین مذهبیا خبر ندارم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
بابات درست میگه دوشیزه صیغه خوندن درست نیست عقد کن بعد عجله چی داری!

مرسی من که عجله ندارم فقط خواستم بدونم برای شما چجور بوده ممنونم❤🍀💋

محرمیت همون صیغه موقته که اصلا جلوه ی خوبی تو جامعه و فرهنگ ایرانی نداره

متن خاصی هم نداره ، اینه: من تو رو تو این مدت با این مقدار پول یا مهریه به همسری خودم برگزیدم ، دو طرف هم میگید پذیرفتم 

به نظرم به حرف پدرت گوش بده

در مسیر... 🌱
مرسی من که عجله ندارم فقط خواستم بدونم برای شما چجور بوده ممنونم❤🍀💋

عزیزم ما قبول ندارم دوران آشناییمون تو عقده حرف پدرتو گوش کن حتما

به بهونه محرم بودن دوتا سوء استفاده میکنه بعدم صیغه تموم میشه نکن

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

اگه مذهبی هستید بدون حرف زدن دوتا نامحرم ب قصد ازدواج اصلا مورد نداره

حتی گفتن تو پوشش هم راحت باشن یکم فقط تا قشنگ سنجیده بشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
حرف زدن در حد آشنایی بدون محرمیت هم مشکل داره؟من از قوانین مذهبیا خبر ندارم

نه میگیم یعنی گناهی چیزی نشه از مرداد سال قبل باهمیم تا الان خب بینمان علاقه و محبت هایی هم هست دیگه میگیم یعنی محبتمون بهم باعث گناه نشه چند وقت دیگه هم صحبت مهریه است بعد آزمایش و قرار عقدمون

اگه مذهبی هستید بدون حرف زدن دوتا نامحرم ب قصد ازدواج اصلا مورد ندارهحتی گفتن تو پوشش هم راحت باشن ی ...

مرسی❤🍀💋

حرف زدن در حد آشنایی بدون محرمیت هم مشکل داره؟من از قوانین مذهبیا خبر ندارم

هیچ اشکالی نداره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید