2777
2789
عنوان

دلم جدایی میخواد

363 بازدید | 22 پست

تنها راهی که در حال حاضر دارم ازدواجه 

باید از خانواده جدا بشم دارن نابودم می‌کنن آخر دق می‌کنم جوون مرگ میشم

تنها نمی‌تونم خونه بگیرم

هم خونه هم که اصلا نمیشناسم کسیو

فقط می‌خواد ازشون جدا بشم برم

احساس افسردگی و افکار خودکشی دارم

از زندگیم اسمم قدم چهرم خانواده روانیم راضی نیستم

شاید بگید افکارت منفیه و غیره ولی به این فکر کنید آدم اینطور به دنیا نمیاد حتما دلیل داره

کاش سایت ازدواج داشتم راحت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برنامه شون رو نصببرای ازدواج دائم هم عستن،خیلیام راضیفقط خانواده ت مشکلی نداشته باشن

ممنون از نظرت

حتما اینکارم می‌کنم 

خوانوادم خیلی جالبن از جهتی منو ول کردن بعد از طرف دیگه به یه سری چیزا گیر میدن …خب اگه مهم نیستم دخالتشون چیه

چیز خوبم نمیگن فقط حس بد

بچه خوبو همه صاحبشن بچه بد هم رها می‌کنن به امان خدا،من بد نبودم ولی عین یه بچه دردسرساز باهام رفتار میشه جالبه

ازدواج هم یه جور درگیری داره فکر کردی اون راحته؟علاوه بر خانوادت باید با شوهر و خانوادش هم سرو کله ب ...

نمیگم راحته دنبال راحتی نیستم ولی دنبال ازدواج موفقم نه ازینا که بعد به مشکل میخورن از اون ازدواجا زیاد هست 

حتی تو زندگی مشترک موفق باز به مشکل برمیخوریم ولی باز آخرش طوری نیست به فکر جدایی بیفتیم 

امیدوارم بتونم یه آدم عاقل بالغ پیدا کنم با خانواده خوب

تو جاهای اجتماعی بچرخ یکی و پیدا کن

تو اجتماع هستم ولی دولت مشکل وجود داره یکی اینکه نمیخوام از تبار خودمون باشه 

نمیخوام بگم اهل کجام ولی واقعا مناسب هیچی نیستن نه رفتار بلدن نه حرف زدن پول‌ هم ندارن اوناییم دارن خسیسن

خلاصه دردسره یکم

ممنون از نظر