2777
2789

بچه ها تو تاپیک های قبلیم زیاد گفتم از بابام 

مامان بابام کلا باهم حرف نمیزنن حتی سر یه میز غذا نمیخورن . جدا هم میخوابن  حتی خریدهای خونه رو هرکس برای خودش جدا انجام میده . ۱۵ ساله اینطورین ولی گاهی که من باشم باهم بیرون میریم یا خرید و مهمونی میریم 

حالا جمعه یه مهمونی داریم از طرف مامانم که همه فامیل هستن و بابام هم قراره بیاد . 

میدونیم از غذای صاحب خونه نمیخوره   صاحب خونه یکم کثیفه یکم هم غذاهاش بیش از حد چرب و چیلیه .اگه بهش بگیم نیا ناراحت میشه دیگه هیچوقت بیرون نمیاد اگه بگیم غذا رو  بخور ناراحت میشه . 

آدمای مهمونی یکم خز و خیلن بابام به هیچکدوم محل نمیذاره باهاشون حرف نمیزنه قیافه میگیره براشون   

میشینه رو مبل پاشو میندازه رو پاش با گوشی بازی میکنه با هیچکس حرف نمیزنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب نظرم شما دخالت نکن خودش بعد این همه سال بلده چطور با بقیه رفتار کنه مشکلی هم پیش نمیاد 

بابا من بحث میکنه زیاد هر وقت بخوایم جمش کنیم اوضاع بدتر میشه وقتی کاری نداریم به مو میرسه پاره نمیشه یعنی به خیر پیگذره

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

عیبی نداره بذارین هرطور دوست داره بیاد اون خودش نشون میده و بقیه میشناسنش کسی از چشم شما نمی‌بینه عزیزم بیچاره ما بچها که باید چوب مشکلات خانوادمون بخوریم با شوهرم اومدم شهرستان خونه مامانم آبروم پیش شوهرم رفت باهم دعواشون شده مامانمم لج کرده میگه هیچ کاری نمیکنم غذام درست نمیکنم من رفتم تو آشپزخونه چون دستم اگزما داره دعوام کرد بیا بشین حق نداری دست بزنی از خجالت دارم پیش شوهرم آب میشم   

والا این جمعی که تو تعریف کردی من حالم بهم خورد یکم کثیفه!غذاشم چربه! بابات حق داره

چرب نیست من بد نوشتم 

بابام باشگاه میره قرمه‌سبزی اینا رو نمیخوره مگه اینکه رژیمی درست شده باشه 

ب نظرم شما دخالت نکن خودش بعد این همه سال بلده چطور با بقیه رفتار کنه مشکلی هم پیش نمیاد بابا من بحث ...

بلد نیست اخه

هروقت میریم میایم یه مشکل بزرگی پیش میاد 

دو سال پیش همین صاحب خونه که ۹۰ سالشه گفته بود من فکر کنم وضع مالی مون خوب نیست فلانی محل نمیذاره خجالت میکشم وقتی میاد به در و دیوار نگاه میکنه 

دیگه چه اومدنیه بهتره نیاد 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید