2777
2789
عنوان

بچه ها دخترای شیطون اطرافتون اخرش چی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 82 پست

با دوست پسر مجازیش که فامیلشون بود  ازدواج کرد رفت اسپانیا تازه چند ماه قبلش از یکی از دوست پسر هاش آیفون کادو تولد گرفت از یکی دیگه هم سرویس طلا

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم از همینام که تو میگی الانم دارم زندگی میکنم به سختی

چرا سخت عزیزم ؟ خودمم یه تایمی تو نوجوونی بودم اما ادب شدم توبه کردم سر بچگی بود یه مدت سر زبونا بودم اما خانوادم بخشیدنم و دیگه بهش فکر نمیکنیم با مامانم قرار گذاشتیم فراموشش کنیم  

هیچی ی شوهر خوب گیرشون افتاده که جز چشم چیز دیگه ای بهشون نمیگه

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ازدواجایی کردن بیا و ببین

شوهراشون طلا فروش و مدیر عامل و اینان

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید

یکیشون ک خیلی معروف بود توی شهر از لحاظ خرابی 

الان فکر نکنید خوشگل و اینا بودا به هیچ عنوان 

اومد زن پسر عموی دوست صمیمیم شد خیلی یهویی هممون شوکه شدیم 😐ادعای عاشقیش ام بود

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اونارو نمیدونم

ولی کسایی که به دیگران برچسب میزنن رو میدونم

اونقدری حواسشون به زندگی دیگرانه که زندگی خودشون یادشون میره🌾

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

یکیش بود ازدواج کرد الانم سه تا بچه داره ولی شوهرش خیلی هیزه واه واه

یکی دیگه میشناسم مجرده سرکار خوب میره موفق و شاده

یکی دیگه ام هست اونم مثل نفر دوم مجرده شاغله کلینیک زیبایی کوچیک داره برا خودش