2777
2789

من 35روزه بینیمو عمل کردم ازهمون روز اول که گچوباز کردم نوک بینیم کج بود الانم همونجوریه استخونه صافه نوکش یکم خوابیده کجه نکنه غضرف بینیم تکون خورده 7 ام نوبت دکتر دارم ولی تا اونروز میمیرم از نگرانی شب و روز ندارم بخدا کسی بوده اینطوری باشه تجربتونو میگین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی کج نیس بخاطر ورمه

بینی داییم خیلی کج بود یه شهری عمل کرده بود تا اونجا چهار ساعت راه بود اولین بار دکترش واسش چسبو زد بعد از اون  تا دوماه واسش زدم باور کن چسبشو درآوردم از بس بینیش کج بود ترسیدم چطور چسب بزنم ولی چون میدونستم چقدر بزنم بینیش کامل صاف شده بود بعد دکتر بهش گفت کی واست زد خیلی خوب زد گفت خانومم جالبه من واسش صافش کردم خانومش بعد از دوماه شروع کرد به زدن هنوز که هنوزه یادم میاد حرصم میگیره نگران نباش ورم داره چسبو خوب بزن درست زدنش خیلی مهمه 

بینی داییم خیلی کج بود یه شهری عمل کرده بود تا اونجا چهار ساعت راه بود اولین بار دکترش واسش چسبو زد ...

چسبو خودم میزنم عکس گرفتم براشون فرستادم گفتن نحوه چسب زدن درسته یعنی خودمم میبینم چسبو درست میزنم ولی باز که میگن کجه😭😭ابجیم شوهرم میبینن میگن کجه خیلی تابلوعه ایشالا که اونطوری باشه بخاطر ورم باشه یکم خیالم راحت شد با حرفت خدا خیرت بده

چسبو خودم میزنم عکس گرفتم براشون فرستادم گفتن نحوه چسب زدن درسته یعنی خودمم میبینم چسبو درست میزنم و ...

ببین اون سمتی که کجه سمتت دیگش باید چسبو طوری بزنی که به سمت کج بینی فشار بیاره حتی تعداد چسبم میتونی بیشتر کنی از طریق پیام سخته نمیشه خوب توضیح داد وگرنه میگفتم چکارایی کنی