2777
2789

توخلاخلاماخ و توخوماخ من شنیدم 

اما توخونماخ ینی چی؟

● دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور .اگه دیدی بحث نمی کنم راجب موضویی باهات ینی بدون حوصلتو ندارم (بقول بهتاش: ولکن) . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂کلا ترکی زبان سختیه کسی که مبتدی هس و زبانش نیس باید کلمه رو تو جمله ببینه معنیش چی میشه

اینو گفتی یاد اوزوم افتادم 

اوزوم یعنی انگور

اوزوم‌ یعنی صورتم 

اوزوم یعنی شنا کنم 

اوزوم یعنی پاره کنم 

اوزوم یعنی خودم 

یا اوزوم ۶ تا معنی داره

گودرت ترکی 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بیشتر ببینید
باجی بو هاردان چیخده؟؟

هانچی؟😂🤦🏻‍♀️

● دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور .اگه دیدی بحث نمی کنم راجب موضویی باهات ینی بدون حوصلتو ندارم (بقول بهتاش: ولکن) .