2777
2789

پیام داده بوددم از زندگیم گورت گم کن.

بهم گفت بیچاره دلم واست میسوزه تو اگه زندگی داشتی وضعیتت این نبود

منم کلی حرف بارش کردم

خاک تو سر شوهر عوضیم 

چقد پشتش رو میگیره بخاطرش چه کارهایی ک نکرد

بعد چه بلاها ک سر من نیورد 

چون جایی ک کسیو ندارم مجبورم بسازم

ولی نمیدونم چرا هر بلایی سرم اومد گرفتار هر مریضی و مشکلاتی شدم

اگه ظالم بودم میگفتم تاوان پس میدم

زوره خرابا انقد خوشبخت و خوش شانسن 

مظلوما بیچاره و هرروز گرفتار یه درد

درگیر بیماری شدم ک فکر میکنم عمرم کمه 

دلم واسه جوونی ک با زجر کشید و واسه بچه هام میسوزه 

فقط میتونم بگم اونی که باید بهت وفادار بمونه و مواظب حالت و زندگیت باشه اون خانم نیست ،همسرت هست 

پس با دور کردن اون دنیات گلستون نمیشه چون فقط صورت مسأله رو پاک کردی 

فکر جدی و بهتر بگم

و تو با پیام دادن پشت شوهرت در ا‌مدی و به خاطرش با سنی دهم ب دهن شدی این یعنی شوهرم جواهره بزار برا من بمونه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی دیگه اشتباه داره میکنه شما خودتو میکوبی ؟ انشاله که صد و بیست سال با عزت و سلامتی زندگی میکنی در کنار بچه هات ، اون زن هم معلومه چیه که میدونه این مرد متاهله ولی اینطور حق به جانبه ، تو اس ام اس فقط بدوبیراه نفرست به نظرم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

من به اندازه موهای سرم خیانتکار دیدم، نفر سوم رابطه دیدم و خیانت‌دیده 

یک چیزی که فهمیدم اینه که مرد باید زندگی رو حفظ کنه بقیه دلشون برای خانواده ما نمی‌سوزه.

مرد اگه مرد باشه اول به خودش و شخصیتش بعد به همسرش احترام می‌ذاره.

فقط میتونم بگم اونی که باید بهت وفادار بمونه و مواظب حالت و زندگیت باشه اون خانم نیست ،همسرت هست پس ...

ینی بنظرت نباید پیام میدادم؟

آخه همش پشت سرم فحش میداد

این مرتیکه هم میومد همونا رو بارم می‌کرد

دیگه عصبی شده بودم

من به اندازه موهای سرم خیانتکار دیدم، نفر سوم رابطه دیدم و خیانت‌دیده یک چیزی که فهمیدم اینه که مرد ...

بله مقصر مرد هستش

اگه این عوضی ها غرور زنشون رو نشکونن هیچکس به خودش اجازه همچی کاری رو نمیده 

متاسفم که این شرایط رو تجربه می‌کنی. اما کسی که میگه "اگه زندگی داشتی اینطور نمیشدی"، به راحتی اوضاع رو نمی‌بینه. زندگی همیشه صاف و ساده نیست و هر کسی شرایط خودش رو داره. به جای فکر کردن به گذشته و شرایط بد، بهتره تمرکزت رو بذاری روی تغییرات کوچیکی که می‌تونی توی روزها و زندگی‌ات ایجاد کنی. هرچقدر بیشتر بخوای خودتو با شرایط سخت بسازی، بیشتر توش غرق می‌مونی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
ینی بنظرت نباید پیام میدادم؟آخه همش پشت سرم فحش میداداین مرتیکه هم میومد همونا رو بارم می‌کرددیگه عص ...

ب نظرم نه

چون کوچکتر کردی خودت رو

وقتی اون آدم اشتباه و اضافی هست چرا حرف می‌زنی که نشون بدی وجود داری مهمی برام و باید باهات ب توافق برسم ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
ب نظرم نهچون کوچکتر کردی خودت رووقتی اون آدم اشتباه و اضافی هست چرا حرف می‌زنی که نشون بدی وجود داری ...

واقعا درست گفتی

اونا رو واسه خودم بزرگ کردم

من خیلی خووشم اومد از حرفاتون

بنظرت به شوهرم چه جوابی بدم بخاطر این خیانتش چون اون زن رو خیلی دوست داره و حتی نخام هم اذیت میشم

توذاتشع از تو مجازی خاک تو سر

به زنه پیام داد بگو من دلم برا تو بیشتر میسوزه چون اینجور مردی به منی که عشقشم زنشم مادر بچه هاشم رحم نکرد بعد به تو که تو خیابون پیدا کرده رحم کنه،مثل پفک وبیسکویت هوس کرده خورده مثل تفاله پرتت میکنه بیرون،خط شوهرتم عوض کن تمام فضای مجازی رو هم یه مدت از رو گوشیش پاک کن،

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

به زنه پیام داد بگو من دلم برا تو بیشتر میسوزه چون اینجور مردی به منی که عشقشم زنشم مادر بچه هاشم رح ...

اینی حرفا ک گفتی بهش زدم

این مردک نمیزاره دست به گوشیش بزنم چه بسا پاک کنه

ما رو ۱۲ شب بخاطر این زن بیرون کرد

بهم گفت باید رضایت بدی عقدش کنم

کلا اوضاع خراب تر از اون چیزی که فکر کنی

فقط میخام جوری رفتار کنم ک بسوزه و بدونه واسم اهمیت نداره

واقعا درست گفتیاونا رو واسه خودم بزرگ کردممن خیلی خووشم اومد از حرفاتونبنظرت به شوهرم چه جوابی بدم ب ...

بچه داری ؟!! شرایط جدایی داری ؟!

باید نشون بدی با خیانت نمی‌مونی 

اگه هم مجبور هستی بمونی برا خودت قانون بزار 

مثلاً تعیین یک مقدار پول ماهانه که باید بهت بده و رسمی های دیگه و نداشتن رابطه و در انتها بره هر کاری میخاد بکنه و ب معنای واقعی عابربانک ببینیش و از دل جون راهش کنی و نبینیش

یا اگه شرایط جدایی داری زمان بده تا درست کنه بکو من نمیمونم کنارت و کنار نمیام با خیانت 

کاری کرد که کرد نکرد برو.ولی آروم با عجله و احساسی نباش 

و به هیچ وجه بر اون زن دهن ب دهن نشو 

نفر اصلی و طرف تو فقط و فقط همسرت هست و السلام 

بیشتر ببینید