2777
2789
خبون رحمت گریه و عجز و ناله کرد و اونم گفت من سند میزارم سند ماشین رو گذاشت ک برا ارسطو هست

میتونست نزاره یه بهانه ای بیاره

ارسطو هم که اختیارات رو سپرده دست شری

به هرحال امیدوارم تاآخر خوب بمونه.به ارسطو میاد.این زوج رو دوست دارم

یکی بگه تاجیکستان چیشد؟امشب چیشد ندیدم

فعلا هیچی 

رحمت فهیمه رو خواستگاری کرد و مونده موافقت بهتاش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اینو شوخی کردمولی نشون میداد پسر نقی داشت باهاش بازی میکرد نقی اومد گفت کثیفه دست نزن و...و بعدش ...

چرا دست بچه باشه 😂

میشه برای حل مشکلاتمون، خوشبختی ، موفقیت و عاقبت به خیری خودم و خانوادم سه تا صلوات بفرستی ؟🥰 عاقبت بخیر بشی قشنگم❤

میتونست نزاره یه بهانه ای بیارهارسطو هم که اختیارات رو سپرده دست شریبه هرحال امیدوارم تاآخر خوب بمون ...

اره طفلک بی زن مونده حقشه دیگه خدایی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
وا چطور 22 قسمت شد من خودم یه هفته پیش زدم نت نوشت بیست و شش قسمته که 🤔🤔🤔

چون زمان هر قسمت روببشتر کردن و تعداد کم شد

بیشتر ببینید
بهش نمیخورد بخاد ظرفا رو بشوره و تمیز کاری کنه

اره بابا شد همای دوم عروس خوبی روزی است خانواده میشه 😁

بیشتر ببینید
چرا دست بچه باشه 😂

ارسطو یهو زد رو ترمز سنگه افتاد 

اینم ورداشت بازی میکرد 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بیشتر ببینید
ذهنیتتو دوس ندارم مخالفم باهاش

چی بگم 😁

بیشتر ببینید
ارسطو یهو زد رو ترمز سنگه افتاد اینم ورداشت بازی میکرد

آهااااا 👍

میشه برای حل مشکلاتمون، خوشبختی ، موفقیت و عاقبت به خیری خودم و خانوادم سه تا صلوات بفرستی ؟🥰 عاقبت بخیر بشی قشنگم❤