2777
2789
عنوان

از عشق اولتون چه خبر 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 104 پست

همچنان پیگیرمنه ولی من پروندشوبستم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازدواج کردیم الانم قهریم هرکی سرش به کار خودش   از تلفنش فهمیدم جمعه ناهار مامانش اینا می‌خوان بیان ولی خودش چیزی نگفت منم به روی خودم نیاوردم نمی‌دونم چه جوری لیست خرید بدم و ازش بپرسم چی بذارم   

شب کاره 

اعصابم خورده روزا نمی‌خوابه شبا هم تا ۳ و نیم صب سر کاره

غذا هم نمیخوره مثل آدم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

پسر خالم بود 

14 سالم بود اون 26 نمی دونم تو اون سن چرا دوسش داشتم

اونم حسایی داشت بهم ولی خالم نذاشت گفت سطح توقعات ما بالاس رفت براش کسی که دو سال از خودم بزرگ تر بود براش گرفت 😂 روز عقدش انقد گریه کردم خیلی ناراحت بودم الانم که ازدواج کردم یه وقتی دور هم جمع میشیم یجوری نگام میکنه 

امسال البته  بچه شد هعی

فکر میکردم تو همدردی ولی نههههه توهم دردی