2777
2789
عنوان

از عشق اولتون چه خبر 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 104 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهرزاد رو دیدی ؟؟؟همیشه یه چیزی از وجود معشوق تو قلب عاشق ته نشین میشه . واسه همیشه . حتی اگه همو تر ...

نه عزیزم ندیدم دقیقا همینه من الان چیزی که از خدا میخوام اینه که هیچوقت منو فراموش نکنه هیچوقت از ذهنش پاک نشم نمیدونم عصبیم دارم اینجور میگم یا بدجنس هم که نیستم دارم میترسم از غصه زیاد😭

از وقتی برآورده نشدی دیگر آرزویی نکردم💔

اون ۱۳ سال بعد از ازدواج من ، ازدواج کرد

متاهلی و هنوز بهش فکر میکنی؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
متاهلی و هنوز بهش فکر میکنی؟

به قول شهرزاد این اتاق تاریک ذهن آزاد ترین جای دنیاست . حق دارم گاهی براش دلتنگی کنم . وگرنه نه کوچکترین رابطه ای هست نه حرفی . من به احترام زنش حتی بعد ازدواجش ب خودم اجازه ندادم حتی برم مثل قبل عکساش رو نگاه کنم .

🖤