2777
2789
عنوان

اونایی که به شهدا اعتقاد دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 42 پست

نشونه هرچی هست، به نیت شهدا حجابت رو کامل کن. حق الناس حجاب، قابل جبران نیست. چون هیچوقت دستت به مجرد و متاهلی که با دیدنت به گناه میفتن، نمیرسه. تو حد گردی صورت و دست تا مچ بدون آرایش رو رعایت کن که چیزی گردنت نباشه. اکثریت شهدا در وصیت نامه هاشون در کنار تاکید بر تبعیت از ولایت فقیه، مسئله حفظ واجب حجاب رو مطرح کردن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوشبخالتون که چنین نشونه های قشنگی تو زندگیتون میبینید واقعا حسودیم میشه بهتون :)))❤️

والا اولین باره خودمم متعجبم

شاید تشابه اسم فامیلی باشه 

اما برام جالب بود

لطفا از کلمه خوشبحالت برای هیچ کس استفاده نکن 

راجع بهش سرچ بزن 

انرژی منفی زیاد داره

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بیشتر ببینید

مدرسه‌ای که درس میخوندم زمان جنگ چندتا شهید داده بوده، و یکی از شهدا برام‌ معجزه کرد، ضمنا انقدر عقل‌رس هستم که فرق اتفاق با معجزه رو بدونم 

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

خیلی صلوات و زیارت عاشورا هدیه به روحشون فرستادم ولی هیچکدوم جوابمو ندادن

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

مدرسه‌ای که درس میخوندم زمان جنگ چندتا شهید داده بوده، و یکی از شهدا برام‌ معجزه کرد، ضمنا انقدر عقل ...

چه جالب 

الان جریانی که برای من پیش اومد بنظرتون چی بود؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بیشتر ببینید

منم یه خاطره بگم برای دو ماه پیش که از طرف دانشگاه برای اولین بار رفتم راهیان نور،بعد از دانشگاه ما فقط من تونستم برم،(چندنفر قرار بود تا لحظه آخر بیان که یهویی مشکل واسشون پیش اومد نیومدن) منم تا روزای آخر معلوم نبود اصلا برم یانه،خلاصه روز رفتن شد،توی اتوبوس همش داشتم فکر میکردم تو ذهنم  اینکه من دارم میرم به خواست خودمه،قسمته،یا شهدا خواستن که برم،خدا شاهده نشسته بودم توی اتوبوس یه برگه هایی پخش کردن که نوشته بود توش اینکه شما اومدی نه قسمته نه خواسته خودتون ،شهدا دعوتت کردن و شهیدی که دعوتت کرده شهید محمد بروجردی هست،اصلا من هنگ کردم به معنی واقعی  باز یه روز دیگه مراسم بود خیلی جمعیت زیاد بود توی شلمچه, یه خادمی یه جعبه دستش بود که به هرکس یه کارتی میداد،و روی هرکارت عکس یه شهیدی بود،بازم به من کارت شهید محمد بروجردی افتاد ونوشته بود این شهید دعوتت کرده🥺،کارتشو هنوز نگه داشتم

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
خیلی برام جالب بودا انقدر تعداد شهیدا زیاده که من فقط چندتا از معزوفا رو رفتم دیگه داشتم میرفتم خونه ...

اسمشون چیه

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
منم یه خاطره بگم برای دو ماه پیش که از طرف دانشگاه برای اولین بار رفتم راهیان نور،بعد از دانشگاه ما ...

چه جالب عزیزم 

شما حتما قطعا دعوتی خودهمین شهید بودی♥️

بیشتر ببینید
اسمشون چیه

حس میکنم اسمشون بگم شناسایی میشم

شرمنده

بیشتر ببینید