2777
2789
عنوان

میشه بیایید

35 بازدید | 7 پست

شوهرم اعتیاد داشت سه ساله.چند بارم از کیفم پول برداشته.پنجاهی و صدی.از کمدم ادکلن برداشته.ولی زیر بار هیچکدوم نزفت.چند ماه پیش پلیس گرفت انداخت کمپ.ابروش رفت .همه فهمیدن معتاده.ظرف یه هفته خانوادش درش اوردن و قول داد نکشه.ولی چند بار پسرمو بردم پارک اومدم دیدم بوی مواد میاد.اما  تا پرسیدم جنگ راه انداخت که تهمت میزنم .از طرفی از ۵ ماه پیش واسه پسرم قلک خریدم.پس انداز یاد بگیره.سه سالشه.کل پولایی که تو تولدش گرفت و عیدیاشو انداختم توش.از خودمم چند بار انداختم.باباشم چند بار پول خورده هاشو مثلا چندتا ۱۰ تومنی میداد مینداختم توش.امروز تابشو فروختم اومدم پولش بندازم تو قلکش دیدم خالی شده.بدون پارگی ‌.همه ۵۰ و ۱۰۰ تومنیا رو برداشته بودن.ودا ۳۰ تا اسکناس برداشتن.فقط دو تومنی مونده بود.از شوهرم پرسیدم تو برداشتی فقط گفت مگه شمرده بودی؟ شاید جن برداشته ،داد و بیداد کرد که چرا به من تهمت میزنی.این مدت فقط خواهر زاده شوهرم که ۹ سالشه اما خیلی پول دوسته عید اومدن ،رفت تو اتاق پسرم باهاش بازی کرد.اونم ۲۰ دقیقه شد همش. دراوردن اون همه اسکناس اونم بدون پاره شدن کار کی میتونه باشه به نظرتون.شوهرم یا خواهر زادش؟ 

نمیشه تهمت زد ! شما که میبینی اینجوره جلو چشم همسرت پول نریز تو قلک قایم کن جایی نبینه ، متوجه نشه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیشه تهمت زد ! شما که میبینی اینجوره جلو چشم همسرت پول نریز تو قلک قایم کن جایی نبینه ، متوجه نشه !

کجا قایم کنم اخه.همه جارو میگرده وقتی نیستم.کمدمو ،کابینتارو.کیفمو.هر چیزی به دردش بخوره برمیداره.حتی ادامس

کجا قایم کنم اخه.همه جارو میگرده وقتی نیستم.کمدمو ،کابینتارو.کیفمو.هر چیزی به دردش بخوره برمیداره.حت ...

نمیدونم والا ، یک جا رو پیدا عقل همسرت نرسه ! 

والا همسر من توانایی نداره جورابشو پیدا کنه چقدر همسرت خوبه که میتونه بگرده پیدا کنه 😅

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

فکر نمیکردم به بچه خودشم رحم نکنه.میدید با چه شوقی پول میندازه تو قلکش

چی بگم 🥲 متاسفانه گاهی ادم تو شرایطی قرار میگیره به خودشم رحم نمیکنه ! 

من آدم معتاد کم ندیدم اما بعضی هاشون اونقدر با جنم و آقا و مرد هستن که الان ببینیشون بچه هاشون ، خودشون بهترین زندگی رو دارن !