2777
2789

بچها من ۲۷ سالمه همسرم ۳۱

۴ ساله که ازدواج کردم(عقد)و دو سال و چند ماهه که با همسرم اومدیم سر خونه زندگیمون 

سه سال هم قبل از عقد دوست بودیم 

همسرم الان دلش پر میکشه برای بچه 

من به شدت از مسئولیت بچه دار شدن میترسم 

نمیتونم به این فکر کنم تا اخر عمر یه مسئولیت خیلی بزرگ رو دوشمه و تغییر نمیکنه و زندگیم متحول میشه

چند بار اومدیم اقدام کنیم من سر ترسم منصرف شدم و بهونه های مختلف اوردم ولی فکر میکردم هرچی برم جلوتر ترسم بیشترم میشه درسته؟

و یا حس میکنم چیزی نیست که با گذشت زمان این ترس از بین بره

میشه از تجربیاتتون بگید؟چرا هرکی بچه میاره پشیمون میشه؟وقتی اینارو بم میگن بیشتر منصرف میشم

واقعا دلم میخواد یه نفر بیاد کامل توجیهم کنه چون دارم به مرحله ای میرسم که فکر میکنم تا اخر عمرم میترسم بچه دار شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همه ی اینایی که تعریف میکنن چیزای منفیشو بهتون میگن 

اگه برگردن به عقب نود درصدشون دوباره بچه میارن 

همه ی ما توی زندگیمون به حد کافی مشکل داریم پس کاش لاقل توی مجازی هوای همو داشته باشیم و کمی مهربون باشیم 🙃❤️از زندگی دیگه قشنگیاش نمونده🥲

عزیزم تفاوت سنی زیاد بابچه اصلا خوب نیس اصلا نمیتونین همو درک کنین واینکه جلوگیری زیاد هم ناباروری میاره بهتره اقدام کنید عزیزم سریع هم که باردارنمیشی یه کم طول میکشه یه کم فیلمای نینی تو اینستا ببین بلکه تو هم دلت پر بکشه🤭

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
عزیزم حق داری بترسی شرایط کشور بهم ریختس جامعه ری.ده شده توش هزارتا ترس دیگ و ناامنی حق داری

اون که صد در صد 

ولی حتی اگه اونم درست بود باز میترسیدم 

از مسئولیت بزرگ میترسم از اینکه بارش تا ابد رو دوشمه و زندگیم به کل تغییر میکنه منتها همین که بدونم بیشترش تغییره خوبیه بازم امیدوارم میشم همش دارم به جنبه های منفیش نگاه میکنم

خب خود ازدواج هم یعنی قبول مسئولیت و تعهد فرزندآوری هم همینه دیگه چیز جدیدی نیس که شما قدم اول رو رف ...

اره درست میگین عزیزم 

به نظرتون سن من خوبه برای بچه دار شدن؟زود نیست؟

پشیمونیشون واقعی نیست حرفه الان بگو بچتو بده من بزرگش کنم اگه دادن بچه اگه سختی داشته باشی شیرینیش صد برابره مخصوصا با شیرین کاریاش من خودمم بچه یک ساله دارم بعضی مواقع میگم چ کاری کردم ولی از ته دل نیس