2777
2789
عنوان

کسایی دیدی ک جدابشن و بعداز مدت طولانی بهم برگردن و ازدواج کنن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 55 پست
بله به شدت هم خوبه و هم رابطه جدید و قوی قشنگی شکل میگیره.

🙏🌹ا‌ن‌شاءالله

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم و بزرگترین اشتباه زندگیشون فقط همین بوده

چرا

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اوهوم

ازهم طلاق گرفتن، وبعد از یه سال بازم باهم ازدواج کردن

ولی خب زیاد دووم نیاورد بعد چند ماه دوباره از هم طلاق گرفتن

الان هر کدوم با کس دیگه ای ازدواج کردن و هر کدوم یه بچه دارن

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
ارع تو فامیل داشتیم . از هم جدا شدن طلاق گرفتن . بعد یکسال آشتی کردن ، رفتن سر زندگی

رابطشون الان خوبه یا بد

بله همسایه امون بخاطر بچه برگشتن به هم ولی خیلی خیلی اوضاع بدتر شد

چرا

دوست دختر پسر دیدم جدا شدم بعد چند سال ازدواج کردن

الان رابطشون چجوریه خوبه یا بده

تحربه ها چقد متفاوته.باید خیلی سنجیده بری جلو.وگرنه شکست میخوری

ارههه یکی می‌بینم نوشته جداشدن و برگشتن عالیه یکی دیگ برگشتن و بدتر شده😓

چرا

نامزد کردن و جدا شدن دوباره به اصرار خانم دوباره ازدواج کردن الان با چند تا بچه چند ماهه دنبال کارای طلاقن شکایت پشت شکایت دارن پدر همدیگه رو در میارن خودشون اول مطمئن بودن که مناسب هم نیستن ولی به خاطر شرایط اون موقعشون ازدواج کردن اینجاست که میگن مجرد موندن بهتر از ازدواج بده اوضاع ایناس 

الان رابطشون چجوریه خوبه یا بده

والا چند تا بودن 

آره ظاهرا 

حتی یکی دیدم با دوست پسرش کات کرد بلافاصله رفت با یکی دیگ هم خونه شد بعدش کلی رل زد بعد از دو سال نیم ازدواج کردن 

پسره بنز داره پولداره جونشم برا دختره میده

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی