2777
2789
عنوان

کسایی دیدی ک جدابشن و بعداز مدت طولانی بهم برگردن و ازدواج کنن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قصد داری اینکار را انجام بدی بگو تا بیشتر راهنماییت کنم.

فعلا حدود یکماهه جداشدم

نمیدونم برگشتن درسته یا ن😓

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اره اگه از دیدگاه ی نر نگته کنیم حرفت ددسته چون نرها فقط زن رو ک....وک....میبین وعقل که ندارن بیچاره ...

واقعیت همینه . ظرافت زن به همینه دیگه . اگه این نبود که سنگ رو سنگ بند نبود 

برگشتن بدون تغییر نه. کلی امکان برگشت موفقیت‌آمیز بسیار بالاست. چندسال زندگی کردید؟

نامزد بودیم دوسال

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

چرا

خانومه مجدد خیانت کرد مرده مریض شد اصلا یه وضعی بردنش بیمارستان روان

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نامزد بودیم دوسال

کتاب هست به نام محکم در آغوشم بگیر. اگر مایل هستید بگیرید و مطالعه کنید. روش صحیح حل مشکلات با بیان احساسات است. البته موارد دیگری هم هستند که اونا پایه ای هستند. من کارگاه آموزشی بر اساس همین کتاب را برگزار کرده ام و بصورت علمی می توانم کمکتان  کنم.

جدایی به معنی طلاق نه 

ولی یه بار در دوران آشناییمون تصمیم گرفتیم بهم نمیخوریم و خداحافظی کردیم

اما دوومی نداشت باز برگشتیم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

جدایی به معنی طلاق نه ولی یه بار در دوران آشناییمون تصمیم گرفتیم بهم نمیخوریم و خداحافظی کردیماما دو ...

ای جانم عزیزم ان‌شاءالله خوشبخت ترین بشید😍🙏