2777
2789
عنوان

به نظرتون ب این حرف شوهرم گوش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 46 پست

من هر وقت میرم مسافرت خودم همه چی میبرم پیکنیک مواد خشک مث برنج ماکارونی وروغن و خوراکی غذای بیرون اعتمادی بهش نیست چ برسه بچه داشته باشی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
حقیقتش گاهی بیرون میخوریم هیچیش نمیشه و اوکی هست ولی گاهی بعدش میگه دلم درد میکنه

چیزای قاطی پاطی نده 

مثلا پلو و کباب 

پیتزا و ساندویچ و فست فود نده 

فقط میگه دل درد دارم ؟

علائم دیگه ای نداره،؟

بعضی بچه ها وقتی حوصله شون سر میره یا خسته میشن یه حرفی میزنن

پسر منم خسته باشه یا خوابش بیاد میگه پام شکسته میزنه زیر گریه 🤣🤣

کـــاش میشــد ســَـرنوشـت را از سَر نــوشـت 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اکثرا از وقتی که بچه دار شدم وسیله برمی‌دارم خودم غذا درست میکنم تو سفر 

بچه که هر غذایی نمیخوره بخصوص بد غذا هم باشه 

پسر منم ۳/۵ سالشه و بد غذا ..هر غذایی نمیخوره برای همین اکثرا خودم غذا درست میکنم تو سفر یه چیز راحت 

یه کته می‌ذارم جوجه یا تن ماهی از بیرون می‌خریم 

شبا هم که غذا حاضری میخوریم 

بچه منم کوچیک تر بود هر غذایی رو نمی‌خورد و بعضی غذا ها براش خوب نبودن

هتل هم امکانات آشپزی نداشت 

خودمم چیزی نبرده بودم

یه هفته بچه غیر از سوپ رستورانی هیچی نخورد .خودم عذاب وجدان داشتم

اره خوب 🤣🤣🤣🤣

خانمو نگاه  خوبه والا 😅 

اول بسلامتی برید برگردین . بعدشم حداقل دیگه واسه بچه درست کن اما خودتون میتونین برید رستوران یا پولشو خرید لباس کن ازاینجا وسیله ببر غذادرست کن

منم اکثرا از وقتی که بچه دار شدم وسیله برمی‌دارم خودم غذا درست میکنم تو سفر بچه که هر غذایی نمیخوره ...

به نظرت مثلا مواد ماکارونی آماده کنک تو فریزر(تو کلمن یخی ببرم) بخوام اونجا مارکارونی درست کنم باهاش راحته؟؟یا دردسره به گزینه های دیگه فکر کنم

آشپزی برای بچه سه ساله که آسونه طفلکا یه تخم مرغم بخورن سیرن یه ذره کته ، یه سیب زمینی سرخ کرده .

میتونی اگه دوست داره گوشت قورمه ای هم درست کنی یه چند وعده هم ازونا بدی در کل کار سختی نیست اگه مریض بشه زحمتش بیشتره و مسافرتم کوفت آدم میشه 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

گوشت چرخ کرده ببر

اونجا کباب تابه ای درست کن 

مرغ جوجه و ای و مزه دار کن  اونجا کباب کنید

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

فکر خوبیه ها با همون پول میتونم لباس بخرم👌

اره اسی . ببین مثلا گوشت بزار تو کلمن یخی . ماکارونی سیب زمینی گوجه پیازی برنج خصوصا ازینا با خودت ببر که هردقیقه هی نخوای بخری اذیت شی . سیخ هم ببر واسه کباب 

پولتو بزار خریدای مهمتو کنی عزیزم