2777
2789

۲ هفته پیش با شوهرم سر اینکه چرا یکی از زمیناشو به اسمم نمیکنه گفت به زنای الان هیچ اعتمادی نیست گفت فردا بر میداری میبری یه ابم روش گفت خودتم بکشو یه متر هم بهت نمیدم 

بهم بر خورد اومدم خونه بابام فکر کردم میاد دنبالم ناز کشی میاد دنبالم نگو از خداش بود. 

هر روز بابام میگفت امروز دیدمش فلان رستوران اونجا اون کافه و فلان هر روز فقط کار نیکرد شب عشق و حال 

هیچی منم اومدم مقابله به مثل کنم عکس خودمو با دوستمو که کافه بودیم استوری گذاشتم 

دیروز فهمیدم رفت مسافرت دبی امروز صبح دیدم استوری گذاشته یه فیل ۳ ثانیه ای که شوهرم با دوستش حسین که خیلی دختر بازم هست کنار استخر هتل کنار دو تا دختر جون که خوشگلم بودن و لباس زیر تنشون بود ایستاده بودن و دخترا خودشونو هی به شوهرم میالیدن و به شوهرم میچسبیدن و شوهرم داشت از خنده پاره میشد 

رفتم ببینم با گوشی خواهرم ببینم که دیدم فقط منو اد کرده و من میتونم ببینم هینجوری که شوک بودم و اشک تو چشام جمع شد اومدم از استوری بیرون دستم رو استوری بود رفتم دوباره روش که دیدم پرید. نمیدونم چرا فکر کنم منتظر بود من ببینم و حذف کنم منم تا ظهر فقط گریه هنوز به پدرو مادرم نگفتم 

شوهرم کلا گرمه همیشه وقتی ازم رابطه میخواست میگفت اگه تو جواب رد بهم بدی یا نباشی هزار نفر هستم که نیاز منو با چستومن پول بر طرف کنه پس برا رابطه ناز تو رو نمیکشم 

کلا رابطه جنسی براش حکم حیات رو داره همیشه اون حرفش یادمه الانم اون دو تا دخره با اون رفیق دختر بازش یعنی بهم خیانت جنسی کرده 

اصلا اهل خیانت عاطفی و زن دوم و دوست دختر نیست من شوهرمو میشناسم ولی خیانت جنسی اره الان نمیدونم چه گوهی بخور یکی راهنمایی کنه 

منه گاو نمیدونم چرا اسکرین نگرفتم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داره دیگه اینکارارو میکنه مهرتو بگیر ولی جدا نشو برو خونت هم مهرتو بخواه

مهم ۱۴ تا هست بعد اصلا ۱۱۴ تا براش پولی نیست که بخواد اذیت بشه بعد دعوام به دلیل این بود اموالش تماما به نام باباشه و اگه مهر بخوام هیچی دستمو نمیگیره

حالا چرا انقدر دنبال زمین و خونه هستین از لحظه های زندگیتون لذت ببرین 

بجا اینکه سر یه زمین دعوا کنی خودت پامیشدی میرفتین دبی باهم

بهترین لباسا بهترین ادکلنا بهترین روتین پوستی استفاده کنید 

بهترین غذاهارو درست کنید بخورید کیفیت زندگیتونو ببرید بالا 

چیه این همه میرنید تو سر و کله هم

والا منم شوهرم بنامم نمیکنه یکبار گفتم گفت نه دیگه خودمو سبک نکردم ول کردم دیگه .

کلی هم تا حالا قهر و دعوا کردیم اما هرگز خونه رو ترک نمیکنم چون میدونم خودم ضایع میشم جلو همه و شوهرم نمیاد دنبالم 

اعتقادم اینه کسی که خونه رو ترک کنه باید بره دیگه برنگرده و جدا بشه 

وقتی میدونی قراره برگردی خونت و دماغ سوخته بشی قهر رفتن چه معنی میده