2777
2789

دخترا قبول میکنن ؟ 

داییم هست 

خونه نداره 

لیسانس داره 

کارش هنوز جور نیست فعلا اسنپه 

ک ماشینش ام همیشه خرابه 

پدرش فوت شده . مادرش ولی خیلی زبون داره و زرنگه 

قیافه در حد خوبه 

قد ۱۷۳ اینا 

قبول میکنن دخترا؟ 

شما باشید قبول میکنید ؟

۲۶ سالشه 

چند جا رفتیم گفتن ن 

مادرشم ک ول نمیکنه مثلا میگه یکی باشه حمایتش کنه ( دختر پولدار بیاد اینو بگیره زیر بال و پرش ) 

مثلا ما تو خانوادمون یکیو داریم . دختره پسره رو آورده حمایت کرده و این حرفا.  حالا اینم از اون جهت این حرفا رو میزنه 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کجا بریم خاستگاری 

شما باشید قبول میکنید ؟

قبلا این تاپیک رو زدم البته ‌ 

جدیدا ام رفتن خاستگاری ولی قبول نکردنش 

هوفففففف

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ تضمینی برای یه زندگی حداقل نرمال هم نداره خودت باشی زن همین آدمی میشی توقع داری کی رو هوا بهش بل ...

پسر خوبیه🥲🥲🥲

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

نه چی داره که دختره دلشو خوش کنه؟؟! حتما یاید اللن یا این ماشبن خراب زن بگیره.. چند سال پول جمع کنه. حداقل پول یه حلقه داشته باشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

نه

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بیشتر ببینید