2777
2789

دختر من امروز ازمون شبه کنکور داشت ترازش هم‌نسبت به قبل بهتر شد ولی همینجوری که رفتم تو ریز مکالمات همراه اول دقیقا ساعتی که ازمون داشته با گوشیش دو تا بسته یکساعته نت گرفته هرچی بهش میگم گردن نمیگیره زنگ زدم همراه اول گفت بله گرفته تو این ساعت دوبارم گرفته.ولی الان ازش چندتا سوال از ازمونش پرسیدم بلد بود یعنی تقلب کرده نکرده.میترسم زنگ بزنم به مشاورش بگم وافعا تقلب نکرده باشه .یا زنگ بزنم بگم چقد ازمونتون بی در وپیکره بعدم میشه یعنی ازمون سرچ کرد تو نت و نوشت؟ هرچی به دخترم میگم گرفتیه میگه نه ولی خب همراه اول گفت قطعی قطعی  گرفته نت

به نظرم این کارو نکن اعتماد دخترت از بین میره

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن خواهر من 

کاری نکن دخترت باهات صادق نباشه 

بچه های این دوره زمونه احتیاج دارن که درکشون کنیم و کاری کنیم بهمون اعتماد کنن

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🫀«🧠دُخت کُرد🙌

چقدر پیگیری به جای این همه خاله بازی و بردن ابروی دخترت پیش مشاور برو باهاش صحبت بکن بگو داری با اینده خودت بازی میکنی و کنکور رو میخوای چیکار کنی

لابد سر تراز و درصد هاش هم خیییلی پیگیری و اذیت میکنی که مجبور به این کار شده 

منطقی حرف بزن باهاش

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

خودم کنکوری ام و اکثر شکستهای کنکوری ها فشار همین آزمونا و فشار خانوادس.

خیلیا بخاطر ترسشون از خانواده و بالابردن تراز تقلب میکنن. ترازی که به هیچ دردی نمیخوره. ترازی که هیچ توش عادلانه نیس.اگه فشار اینچیزا رو کنکوریا نبود و با آرامش درس میخوندن الان اکثرا موفق بودن