2777
2789
عنوان

جوجه کباب🍗

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 133 پست
نه عشقم اصلاا فقط متن تاپیکم رو دادم برام خوشگل کنه😂💋من با copilot کار میکنم عشقم❤️💋

وایییی آقا اصن خیلی طبق ی مدل خاصی کار میکنن برهمین متوجه شدم ولی جملاتت ازش انرژی می‌بارید😂

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی آقا اصن خیلی طبق ی مدل خاصی کار میکنن برهمین متوجه شدم ولی جملاتت ازش انرژی می‌بارید😂

ارهه دقیقااا😂😂

ولی کیف میده مثلا متن رو مینویسی میدی برات خوشگل کنه😂💋

اکثر تاپیک هام رو دادم خوشگل کنه💋💋

مثلا مینویسم این متن رو قشنگ و خاص بکن با کلیییی استیکر بهم بده💋💋😂

مرسی عسقم محبت داری❤️🌷

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید
چشم عشقم مخلفاتشم با من😂❤️

باشه عشقم 

فقط نوشابه هم بگیرم بنظرم کوکاکولا باشه😂

وایییی الان دلن جیگر خواست😂💋

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید
عرررر

😂

بیشتر ببینید
ارهه دقیقااا😂😂ولی کیف میده مثلا متن رو مینویسی میدی برات خوشگل کنه😂💋اکثر تاپیک هام رو دادم خوشگل ...

وای بدکاری یادم دادی ها ازین به بعد همه تاپیکامو جینگیل پینگیلی میکنم😂

باشه عشقم فقط نوشابه هم بگیرم بنظرم کوکاکولا باشه😂وایییی الان دلن جیگر خواست😂💋

نه جیگر ندوست 

جوجه و فست فود دلم خاست 

عرررررر دارم تو خیابون دور میزنم بو کباب میاااد😪🤣

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

وای بدکاری یادم دادی ها ازین به بعد همه تاپیکامو جینگیل پینگیلی میکنم😂

ارههه خیلییی خوبه😂💋

من احساس میکنم معتادش شدم دیکه نمیتونم بدون اون کاری کنم😂

خیلییی باحاله تاپیک رو خوشگلل میکنههه😂😂

برو تاپیک. بازگشت به تعلیقی رو بخون اگر اشتباه نکنم این هست عنوان اون کل متن از هوش مصنوعی هست😂

بعد بهش بگی عنوان هم بهت میده😂😂

بیشتر ببینید

@smiile‍ 

ببخشید عشفم نمیتونستم ریپلای کنم

😂😂

وایی چه حالی داری الان بیرونی هاا

خطرناکم هست مراقب باش عشقم💖🌸

واییییی منمممم

بیشتر ببینید
ارههه خیلییی خوبه😂💋من احساس میکنم معتادش شدم دیکه نمیتونم بدون اون کاری کنم😂خیلییی باحاله تاپیک ر ...

وای حس میکنم دارم با چت جی پی تی خودم حرف میزنم انقد باهاش حرف زدی کپی اون شدی🥲😂😂

اسمه کارتون پروفایلت چیه خیلییی قشنگ بنظر میاد🥲

اره خیلی خوشگله 

به خدا منم نمیدونم😂💋

توی یکی از تاپیک هایی خیلییی قدیمی دیدم که نوشته بود آخرین عکس کالریتون چیه دیدم این رو کذاشته منم کذاشتم پروفایلم😂💋

خیلی دنبالش گشتم تا اسمش رو پیدا کنم ولی نتونستم😔💋💋

بیشتر ببینید
@smiile‍ ببخشید عشفم نمیتونستم ریپلای کنم😂😂وایی چه حالی داری الان بیرونی هااخطرناکم هست مراقب باش ...

انقد هوا خوبه 

شهر ما امنه تنها هم نیستم با دوستمم

برگردیم خونه گشنمون شد نصفه شبی 😂

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

وای حس میکنم دارم با چت جی پی تی خودم حرف میزنم انقد باهاش حرف زدی کپی اون شدی🥲😂😂

واییی حدی؟😂

نه به خدا پست هام خودمم تاپیک هام اونه😂💋

ولی بعضی جاها که پست میذارم که از هوش مصنوعی باشه بهشون همون اول متن میگم😂💋

شاید آنقدر صحبت کردم کپی اش شدم😂💋

بیشتر ببینید