2777
2789

۴۸ ساعته مرغ از فریزر در اوردم تو یخچاله، به نظرتون خراب شده؟ نگید بو کن چون هم مزه دارش کردم بوش مشخص نیست و هم اگر بوی بدی بده تا مدتها نمیتونم مرغ بخورم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

فک نکنم بستکی به یخچالت هم داره اگه مواد غذایی زود داخلش کپک میزنع که خراب شده اگه نگه میدارم نه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در مورد لباس عروسیتون تصمیم گرفتین؟

نه هنوز فرصت نکردم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

بچه ها دستبندم رسید ساده‌ست ها ولی زرده🫠🤣

کلیم پول اجرت داده بود ۲۷ درصد خودشم خورد تو ذوقش

بیشتر ببینید
بچه ها دستبندم رسید ساده‌ست ها ولی زرده🫠🤣کلیم پول اجرت داده بود ۲۷ درصد خودشم خورد تو ذوقش

مبارکهههه

اهوانه انقدر طلا گرونه که اصلا رنگش مهم نیست

همون ک ساده اس اوکیه

خیلیا رو تو اینستا میبینم طلای زرد استفاده میکنن

استفاده کن عزیزم به دل خوش

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

میدونم که درست نیست

اما اگر براتون مقدور بود و امکان داشت

میشه زحمت بکشید از همسرتون بپرسید که 

جراح ستون فقرات، (برای جراحی کیفوز ۸۵ درجه و لوردوز ۵۵ درجه) کسی رو توصیه میکنن؟

و اینکه فرق داره که جراحی که انتخاب میکنم تخصصش ارتوپدی باشه یا نوروسرجری؟

میدونم که درست نیستاما اگر براتون مقدور بود و امکان داشتمیشه زحمت بکشید از همسرتون بپرسید که جراح ست ...

سلام ببخشید من پیامتون جواب میدم 

میخواین حتما تهران باشه؟