2777
2789
عنوان

خانمای متاهل مجرب بیان

95 بازدید | 9 پست

سلام خانما.منو همسر ده سالی هست ازدواج کردیم.مردی هست ک همه جوره در اختیار خانوادست.هر روز و هر ساعتی هر چی ازش بخام نه نمیاره.همسرم درآمد چندانی نداشت پس انداز رو بلد نبود.من شاغل بودم خیلی ساپورتش کردم و از درآمدم پس انداز میکردم.از طرف محل کارش یه سری زمین دادن ک تونست با پس اندازم بخره .باز کار کردیم و زمین رو ارزشمندتر کردیم با مجوز و این حرفا و به نام همسرم هست.خودش گفت اولین خونه ای که بخرم ۶ دانگ به نامته فعلا مستاجر باشیم که من زمین رو روش کار کنم سود بده. حالا برای اولین بار پس اندازی جور شده ک یه ماشین بخره چون ماشینمون خیلی مستهلک شده.گفتم به نام من کن میگه یه وسیلست به نام خودم باشه.طرح حمایت از مادرانم خودرو ثبت نام کن ک اسمت نسوزه.میگم آخه چه حرفیه تو خودتو چلوندی بعد این همه سال پول یه ماشین درومده چرا بهانه میاری.

خلاصه ک ناراحت شدم ازش گفتم مثل اینکه میخای همه چیز به نام خودت باشه خونه ای ک معلوم نیس چند سال دیگه بخری میگی به نام تو ماشین رو که نقده میگی نمیکنم.۳ دانگ زمین رو به نامم کن میگه ۶ دانگش نکردم هنوز بزار چند تیکه نشه راحت تر کاراشو انجام بدم.

بازم یادآور میشم ک همسر من بین دوست و آشنا تکه رفتاراش به تازگیم آزمون وکالت قبول شده میگه هر چی دربیارم جونا دلا ب پای خونوادم میریزم، ولی این رفتارش برام توجیهی نداره.از طرفی میگم ماشین رو قراره از دوستش برداره شاید سختشه بعد ۱۰ سال بگه به نام خانمم بزن.ولی یاد شاغل بودنم میکنم و کمکام و اینکه بخاطر بچه این همه سال خونه نشین شدم دلم میسوزه.من از گردش و پوشاکم میگذشتم میتونستم پس انداز کنم.تا ۹ ماهگیمم سرکار رفتم با اون اوضاع بارداری.

شما جای من باشید چیکار میکنید کوتاه میاید و صبر میکنید تا خرید خونه یا میختونو محکم میکوبید؟ 

عذر میخام ک طولانی شد مرسی ازینکه وقتتون رو برای من گذاشتید.

عزیزم اگه شوهرت انقد مرد خوبیه یه کم دیگه صبر کن 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم دوستت دارم می‌دونم خیلی وقتا ناشکری کردم و گفتم چرا دعامو برآورده نکردی ولی بعدش فهمیدم که برام بهترشو حاضر کرده بودی عاشقتم فقط تورو دارم زندگیمو آیندمو خانوادم و همه رو به تو میسپارم چون می‌دونم به بهترین شکل مواظبشونی ❤️دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا بعد اینهمه سال و تلاش حقتونه .

حرفو که همه میزنن عمل مهمه اونم به وقتش

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

چرا زمینی ک با پول شماست باید به اسم همسرتون بشه درستش این بود به اسم شما بشه 

وظیفه زنا تمکین مالی نیست 

ولی وقتی از شوهرتون مطمعنید اشکالی نداره 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

چرا زمینی ک با پول شماست باید به اسم همسرتون بشه درستش این بود به اسم شما بشه وظیفه زنا تمکین مالی ن ...

اولین پس انداز از من بود ولی کار کردن روش و خرجای بعدی افتاد گردن همسرم چون من بچه دار شدم و کارم رو کنار گذاشتم.ولی در کل بحث تمکین مالی بابت هزینه زمین نبود.یه سری کار باید روی این زمین انجام میشد ک ارزشمندتر بشه.بشه باهاش علاوه بر خونه ماشین و این حرفا خرید.ازین بابت من کاری نکردم دیگه فقط در حد اینکه به قیمت الان تقریبا ۲ میلیاردی طلا فروختم ک الان زمین ۳ برابرش قیمت داره

[QUOTE=] واقعا بعد اینهمه سال و تلاش حقتونه . حرفو که همه میزنن عمل مهمه اونم به وقتش [/QUOTE]

آره.نهایتا من دستم خالی نیس ۴۰۰ تا سکه مهرمه ک میشه کل دارایی زندگیمون.ولی زندگیه، آدم برای حفظ حرمتا خیلی کارا رو نمیکنه

اولین پس انداز از من بود ولی کار کردن روش و خرجای بعدی افتاد گردن همسرم چون من بچه دار شدم و کارم رو ...

از اول باید  حداقل سه دونگ زمین رو به اسم خودتون میکردین دو میلیارد کم پولی نبوده 

از اول باید حداقل سه دونگ زمین رو به اسم خودتون میکردین دو میلیارد کم پولی نبوده

دو میلیارد به زمان الان.تقریبی گفتم درست توی خاطرم نیس ولی هر چی طلا داشتم و مجدد خریدم همه رو دادم.البته به پیشنهاد خودم.خود همسرم اصلا روشو نداشت بگه بفروش.الانم میگه سختمه یه تیکه طلا هم نداری توی اولین فرصت خورد خورد میخرم برات.پول من تازه به زمان الان ۲ نهایتا ۳ میلیارد میشد ولی این زمین ۷ تومن ارزش داره الان

دو میلیارد به زمان الان.تقریبی گفتم درست توی خاطرم نیس ولی هر چی طلا داشتم و مجدد خریدم همه رو دادم. ...

خب پس صبر کن اگ شوهرت انقد خوبه