2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده چون دارم از شوهرم مخفی میکننم

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیترسی با دوربین ببینه چیا میگی

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

شوهرت پارانوئید دارع بخدا تاپیک قبلیاتو خوندم یاد یه رمان افتادم که موقع رابطه جنسی مرد به زنش میگفت صدا سگ در بیار ، البته ایشالله شوهر شما خوب بشه ولی چقدر خودشیفتس این خودت بکش بالا زیر دستش نباش پیشرفت کن

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
بیماری پارانویید داره چقدر زیاد شده

نه بهم شک نداره که کاری انجام بدم میدونه خیانت و اینا نمی کنم ولی مثلا میاد گوشیم چک میکنه اس ام آسان نگاه نمی کنه بلکه میاد میبینه از هر نرم افزار گوشیم چقدر استفاده کردم

می گه تو اگه درس بخونی من هر کاری بخوای برات می کنم ولی مثلا من بخوام برای دکترا رشته خودم بخونم که دوست دارم میگه  تو همش از این شاخه به اون شاخه میپری داشتی فلان کار می کردی (کاری که ازش متنفرم به خاطر همسرم انجام میدم ) الان بجای این برو برای اون بخون بعد ار دوربین چک می کنه دارم چی می خونم مثلا دوست نداره زبان بخونم میگه داری فرار می کنی از زندگی 

سبز باشید  
وا خب چی گفت

به من مشاور گفت یا طلاق میگیری و خانواده و همسرت میزاری پشت سرت ‌حتی از ایران میری یا این بدون هرگز به هیچی نخواهی رسید مگر اینکه به سختی زیاد و پنهان کاری اگر ندونن چیکار داری می کنی نمیتونن زیاد کاری بکنن همش دروغ بگو بپیچون تا اذیت نشی 

دکترای روانشناسی استاد دانشگاه

حالا اقا من اومدم به حرفش گوش کنم با وجود دوربین تو خونه و چک شدن های مختلف ولی اتفاقی که افتاد این بود در نهایت که

سبز باشید  

بچکان#  

خدایی چرا اینجوری تعریف میکنی؟ داری رمان‌ تعریف میکنی مگه؟

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید