2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده چون دارم از شوهرم مخفی میکننم

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم دوربین بذاره تو خونه طلاقم میده 😂 از صبح تا عصر لش افتادم نیم ساعت به اومدنش ضربتی همه کار می ...

خخخخخخ

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

حرف مشاورو نمیدونم بابت دوربین تو خونه گذاشتن میتونی ادعا کنی جنون داره و از پزشکی قانونی براش نامه بگیری

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یعنی اصلا برام قابل درک نیست چطور به خودش اجازه داده برای کنترل شما دوربین خونه نصب کنه؟؟؟؟

ایشون احتمالا بیماری دارن

نباید اجازه همچین کاری بهش میدادی ، زندگی مشترک هست نه اینکه شما کارمند ایشون باشی که بخواد چک کنه شما چقدر کار میکنی

خیلی عصبانی شدم😡

https://eitaa.com/ehsaniiii68کانالم*خانم معلم*

نعنا جون کار داریم زود بگو

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

داری فک میکنی ؟! بگو دیگه😐😐😐😐

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

بیشتر ببینید

ما یه همسایه داشتیم شوهرش شکاک بود تو اتاق دوربین گذاشته بود یا زنش ک میرفت بیرون یواشکی دنبالش میرفت