2777
2789
عنوان

خوشگلی واقعاااا مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 120 پست
احساس میکنم تلقین میکنی به خودت..عاشق اگر عاشق واقعی باشه چهره فوق زیبا یا معمولی طرف مقابلش براش فر ...

خب عزیزم بخاطر همین عاشقِ واقعی نبود:) 

عاشق چیم میخواس بشه دقیقا

توجه کنی مردا با زنای سلیطه بهترن حتی 

کار ب شخصیت ندارن ..ظاهرت مهمه براشون

این پسر هم رف با کسی همسطح من 

و مشکل ما دوری بود 

اما میگم انقدری زیبا نبودم ک مشکل رابطه رو به جون بخره و تحمل کنه 

ترجیح داد ولم کنه

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینجوری باشه پس عدالت خدا چی میشه؟

عدالتی وجود نداره ی ادم معلول مادر زاد رو با ی آدم سالم در نظر بگیر ی نوزاد کاربدی کرده؟! چند سالته ؟! خیلی خیلی به عدالت باور داری اما اینطور نیست عدالتی نیست اینجا زندگی بعضیا شانس داشتن اپشن های بیشتری داشته باشن بعضی ها ام نه من با افراد زیادی معاشرت کردم میلیاردر زیبا  تحصیل کرده اینی که گفتم واقعیت زندگی بود  درضمن میلیاردر زیبای باهوش هم دیدم 

مهمه ک مهمه عزیزم اشتباهه عنوانش خب ب من باشه میگم واعی بچها پدر وزیر داشتن واقعن مهمه اگ پدرت وزیر ...

گلم ذکر کردم خوشگلی که عاقل باشه و انتخابای هوشمندانه داشته باشه ن مث خیلیا ک خوشگلن و خودشونو حروم میکنن با انتخابای اشتباه

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

عیبش اینه که کسی که دوستم داشت فقط بخاطر اینکه معمولی بودم و بخاطر اخلاق و شخصیت موند باهام حتی عاشق ...

اشتباه می کنین شما مشکلی نداشتین مشکل شخصیت ضعیف و نابالغ اون آقا بوده ایشون لیاقت شما رو نداشته و اینطور که گفتین عاشق ببخشید به نظر من ایشون از عشق هیچی نمیدونسته وگرنه عاشق هرگز از مشکلات نمیترسه…. و بهتر که ازش جدا شدین شما کم سن و سالین برای خودتون ارزش قائل باشین و تلاش کنین بهترین ورژن خودتون باشین. امیدوارم  کسی که قدرتونو میدونه و در کنارش احساس خوشبختی میکنین توی زندگیتون بیاد. 

خب عزیزم بخاطر همین عاشقِ واقعی نبود:) عاشق چیم میخواس بشه دقیقاتوجه کنی مردا با زنای سلیطه بهترن حت ...

عزیزم مردیم که صرفا فقط عاشق زیبایی  یک زن بشه با دیدن زیباترش  میلغزه. امیدوارم یه عاشق واقعی سرراهت قرار بگیره. انقدرم به خودت تلقین نکن که زیبا نیستی. اگه صورتت احتیاج به عمل داره انجام بده خیلی تاثیر داره 

اشتباه می کنین شما مشکلی نداشتین مشکل شخصیت ضعیف و نابالغ اون آقا بوده ایشون لیاقت شما رو نداشته و ا ...

مرسی بابت صحبتهای عاقلانه ات عزیزم 

دلم اروم شد 

بهترینا برای شما

عزیزم مردیم که صرفا فقط عاشق زیبایی یک زن بشه با دیدن زیباترش میلغزه. امیدوارم یه عاشق واقعی سرراه ...

اره راس میگی

چشمش سیر نبود

اره عزیزم عاشق واقعی نبوده مطمعن باشوقطعا زیبایی های خودتو داری عزیزم انقدر نگو که زیبا نیستی

مرسی عزیزم بهترینا برات💖

ینی ۸۰ درصد راه موفقیت هموار شدس واس دخترای خوشگلچون راحت اونی ک بخوان رو میتونن جذب کننبچها خوشگلِ ...

اصلا قبول ندارم خوشگلی میشناسم کلی پیشنهاد داره همه دنبالشن ولی آدمای لاشی ، سو استفاده می کنن می رن ، البته تقصیر خودشم هس درس عبرت نمیشه براش ، ولی خیلی غمگینه بس که ضربه خورده از پسرا ، اولش ادعای عشق و عاشقی بعد الفرار 

گلم ذکر کردم خوشگلی که عاقل باشه و انتخابای هوشمندانه داشته باشه ن مث خیلیا ک خوشگلن و خودشونو حروم ...

من منطقی ام ، با منطقمم خودمو خوشگل کردم تاپیکام گفتم 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤