2777
2789
عنوان

خوشگلی واقعاااا مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 120 پست

ولی من به این نتیجه رسیدم ک با خوشگلی میتونی استخدام جایی بشی ولی برای اینکه اونجا موندگار بشی باید مهارت داشته باشی مخصوصا تو خصوصی ها ک پول مفت به کسی نمیدن ( در مبحث استخدام)

در مبحث ازدواجم همینه والا این همه خوشگل تو دادگاه نبودن باید با قیافه جذب کنی با اخلاق نگه داری :)

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بیشتر ببینید
ولی من به این نتیجه رسیدم ک با خوشگلی میتونی استخدام جایی بشی ولی برای اینکه اونجا موندگار بشی باید ...

اره خب دقیقا همینه

خیلی دخترای خوشگلی رو دیدم ک از بی عقلی ، زندگیشونو ب تباهی کشیدن با انتخابای اشتباه

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید همون حد از زبان کفاف میداده واقعا اره منکرش نمیشم ولی من تو اطرافیانم برای استخدام همچین شغلای ...

اخه جایی که اولویتش زیباییه احتمالا میخوان از همون زیبایی سو استفاده کنن یا مدیر سواستفاده کنه سرویس بدی بهش یا ویترین بشی مشتریا تماشات کنن😂وگرنه کارای خفن مثل پزشک و وکیل و مهندس و... چرا باید به زیبایی اهمیت بدن همشون ازمونای سخت دارن

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

مرسی عزیزدلم ن منم متاسفانه خیلی معمولی امحتی معمولی رو به خوشگلم نیستمفقط معمولی ام

اگر اینطور هم باشه چه عیبی داره؟ اکثریتمون معمولی هستیم مهم اینه که خوش قلب و خوشحال باشیم. موفق باشید❤️ 

نه نمیگم خوشگلا خنگن میگم هر خدا یه چی بهش میده یه چی دیگه ازش میگیره من هیچ‌آدم کاملی تا حالا ندیدم ...

اجی آدمای کامل زیادی هم وجود دارن بچه بودیم اینا رو بهمون میگفتن که ی موقع حسرت نشه مثلا درسته پولدار نیستی اما سالمی حالا انگار تموم پولدارا مریضن نه خیر پولدارا سالمن زندگی لاکچری هم دارن زیباها هم همینطور هم باهوشن هم زندگی فوق العاده ای دارن ممکن شکستی توی زندگیشون بخورن اما مگه ماهم شکست نخوردیم؟!

اگر اینطور هم باشه چه عیبی داره؟ اکثریتمون معمولی هستیم مهم اینه که خوش قلب و خوشحال باشیم. موفق باش ...

عیبش اینه که کسی که دوستم داشت فقط بخاطر اینکه معمولی بودم و بخاطر اخلاق و شخصیت موند باهام حتی عاشقم شد بشدت اما بعدا ک مشکلات فشار اورد گف تو خیلی خوبی فلانی چیزی کم نداری ولی نمیتونم ادامه بدیم و رفت :) 

بعد سه سال رابطه عاطفی که مثل فرشته باهم رفتار میکردیم گزاشت رفت 

چون اصلا اونقدری زیبا نبودم ک واسه بدست اوردنم تلاش کنه

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

اجی آدمای کامل زیادی هم وجود دارن بچه بودیم اینا رو بهمون میگفتن که ی موقع حسرت نشه مثلا درسته پولدا ...

دقیقا 

والله من خوابگاهی بودم یه دانشگاه بزرگ 

دخترای پولداری بودن اونجا ک واقعا صد ازصد بودن 

هم پولدار هم درسخون هم سالم و ..

عیبش اینه که کسی که دوستم داشت فقط بخاطر اینکه معمولی بودم و بخاطر اخلاق و شخصیت موند باهام حتی عاشق ...

احساس میکنم تلقین میکنی به خودت..

عاشق اگر عاشق واقعی باشه چهره فوق زیبا یا معمولی طرف مقابلش براش فرقی نداره 

اجی آدمای کامل زیادی هم وجود دارن بچه بودیم اینا رو بهمون میگفتن که ی موقع حسرت نشه مثلا درسته پولدا ...

اگه اینجوری باشه پس عدالت خدا چی میشه؟

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

مهمه ک مهمه عزیزم اشتباهه عنوانش 

خب ب من باشه میگم واعی بچها پدر وزیر داشتن واقعن مهمه اگ پدرت وزیر باشه همه چی داری🤭

من خیلی خشگلا دیدم چیزی نصیبشون نشده 

شانس هم مهمه مثلا ی دختره تو فامیل ما بود انقد خشگل بود ولی چ فایده با ی پسر زشت فرار کرد پولدارم نبود اونقد

اره خیلی چیزا خوبه ولی وقتی نداری چ کنی 

پول ک مهم تر از زیبایی عمل میکنی زیبا میشی 

ولی با زیبایی همه نمیتونن پول بدست بیارن مگ اینک تن فروشی کنن ک اونو معمولیام میتونن بابد خودمون دوست داشته باشیم و ارتقا بدبم خدمونو