2777
2789
عنوان

خوشگلی واقعاااا مهمه

1700 بازدید | 120 پست

دخترای خوشگل همیشه خوشبخت ترن البته اگ درکنار زیبا بودن بقیه ویژگیهاشونم ارتقا بدن مثل تحصیلات ، اخلاق  و باهوش باشن و هر ادم چرتی رو انتخاب نکنن 

اینایی ک میگن اره من خوشگل بودم ولی خوشبخت نشدم یا چن درصد ب شانسشون بوده یا سیاست نداشتن و انتخابای چرتی داشتن از عقلشون استفاده نکردن

خوشگل بودن دختر انقد مهمه که مهم نیس حتی مدرکت چیه شاغلی یا ن فقط چون خوشگلی طرف واسه بدست اوردنت هرکاری میکنه🫠ههی

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

ینی ۸۰ درصد راه موفقیت هموار شدس واس دخترای خوشگل

چون راحت اونی ک بخوان رو میتونن جذب کنن

بچها خوشگلِ ۱۰۰ از ۱۰۰ منظورم هس نه خوشگلی ک هیکلش بده یا رنگش تیرس یا چمیدونم ی عیبی داره

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوشگلی یک چیز سلیقه ای هست ممکنه یک نفر ک از نظر من وخودت معمولی هست ب نظر یک آدم ب شدت زیبا باشه و همچنین بلعکس 

دیدم ک میگم 

عکس یکی از دوستام رو اینجا گذاشتم گفتن شبیه جن میمونه نمیدونی چند تا پسر ک خواستگارش هستن چ کارهایی ک براش نکردن یکی از خواستگار هاش بازیکن ملوان هم هست 

پس درگیرش نشو زیاد 

دقیقا

هیچ وقت این نوع فاصله بین دخترارو درک نکردم

اونایی که معمولی ترن چه گناهی کردن

بلاخره تو ذات دخترا یکم حسادت هست و وقتی موردایه خوب برای دخترای خوشگلو میبینی حسودی میکنی و خیلییییی چیزایه دیگه

خوشگلی یک چیز سلیقه ای هست ممکنه یک نفر ک از نظر من وخودت معمولی هست ب نظر یک آدم ب شدت زیبا باشه و ...

خوشگلای واقعی از نظر همه خوشگلن کسی نمیگه زشتن 

نهایت یه کج سلیقه بگه اره معمولیه طرف 

دقیقاهیچ وقت این نوع فاصله بین دخترارو درک نکردماونایی که معمولی ترن چه گناهی کردنبلاخره تو ذات دختر ...

اصلا دختر خوشگل نیاز نیس ب اندازه دختر معمولی دنبال اپشن بدست اوردن باشه واس خودش. چون همینطوریش خواهان داره

همینطوریش همه تحویلش میگیرن  موقعیتای خوب پیش میاد براش و .... 

معمولیا باید تا ته تحصیلات و درامد و پیشرفت و کوفت و زهرمارو طی کنن پوف

رنگ تیرہ مگه عيبه! ملت خودشونو میكشن سولار ميرن آفتاب ميگیرن شکلاتی شن

حرفی از عیب زدم ؟ سریع دنبال دعوا میگردین

ن عیب نیس ولی همیشه روشن ها خوشگلتر نشون میدن 

توی زمینه ی روشن، ویژگیها بیشتر نشون داده میشه 

حداقل سلیقه اکثریت اینه کار ب اقلیت ندارم