2777
2789
عنوان

خوشگلی واقعاااا مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 120 پست
حقیقته واقعا اره منم دوستای خوشگل بی عقلی داشتم ک خودشونو تلف کردن ولی خب از بی عقلیشون بود دیگ

الان خوشگلی در حدی مهمه که طرف از دونقوزاباد ایران یه پیج زده بلاگر شده داره کسب درآمد میکنه اونم فقط بخاطر چی؟؟بخاطر خوشگلیش 

بعضی بلاگرا فقط بخاطر خوشگلیشون انقد معروف شدن و درآمد دارن حتی بیشتر از دکتر ومهندس

بعد بعضیا میگن نه خوشگلی مهم نیس

خوشگل باشی اعتماد به نفس داری

انتخابای خوبم که داشته باشی نونت تو روغنه🫠🙃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوشگلی در حدی مهمه که طرف از دونقوزاباد ایران یه پیج زده بلاگر شده داره کسب درآمد میکنه اونم فق ...

دقیقا همینه 

طرف خوشگله 

ولی فقط چارتا عکس الکی بی محتوام ک میزاره معروف میشه مث یه بلاگر ورزشی بی سواد که ساعت هاا چرتو پرت میگه ولی نگا کنی کامنتاش فقط به به و چه چه میزنن

بعد بعضیا میگن خوشگلی نسبیه فلانه

هیچم نسبی نیس 

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

دقیقا همینه طرف خوشگله ولی فقط چارتا عکس الکی بی محتوام ک میزاره معروف میشه مث یه بلاگر ورزشی بی سوا ...

کاش چند نفر از کسایی ک معروف هستن و ب نظرت خیلی زیبا هستن اسم میبردی حداقل متوجه می‌شدیم دقیقا منظورت از خیلی زیبا چیه

نهخوشگلا سیاست ندارن و من ندیدم ازدواج موفقی داشته باشنمعمولیای رو به پایین خیلی شوهرای پولدار و خوب ...

منم ذکر کردم خوشگلایی ک عقل درست حسابی دارن و با سیاست انتخاب میکنن 

وگرنه خوشگلای زیادی رو دیدم که از بی عقلیشون با انتخابای اشغال خودشونو حروم کردن

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

چیزی که من باتوجه به تجربه ی مشاورم دیدم ،زیبایی تأثیر آنچنانی در موفقیت و خوشبختی نداره ،اتفاقا دخترای زیبا بیشتر آقایون ظاهر بین جذبشون میشن و تو سن کم موقعیت ازدواج براشون رقم میخوره که این اصلا جالب نیست 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چیزی که من باتوجه به تجربه ی مشاورم دیدم ،زیبایی تأثیر آنچنانی در موفقیت و خوشبختی نداره ،اتفاقا دخت ...

اره دیگ 

خوشگلای بی سیاست عاقبتشون اینطوری میشه 

اطراف منم پره 

الان خوشگلی در حدی مهمه که طرف از دونقوزاباد ایران یه پیج زده بلاگر شده داره کسب درآمد میکنه اونم فق ...

من به شخصه یک بلاگر رو موفق نمیدونم  اتفاقا خیلی‌هاشون قابل ترحمن و با این حجم از نمایشی بودن باید تحت درمان قرار بگیرن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!