2777
2789
عنوان

خوشگلی واقعاااا مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 120 پست
تابستون كه ميبينم همه كنار دريا زير آفتابن در حسرت يه درجه تیرگی

هیچ حسرتی نداره اون رنگ تیره 

دنبال تنوع ان و فاز تابستونی

وگرنه کل سال همه دنبال قرص پیگمنتا و کرمهای روشن کننده و لیرز و .‌..

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اما ب همون نسبت احتمال اینک گیر مرد شکاک بیفتن یا بعدا همسرشون شکاک بشه هم هست

میگم که 

باید درکنار خوشگل بودن، ب اندازه کافی با سیاست و عاقل عمل کنن و گیر مردای هوس بازی ک فقططط و فقط بخاطر زیبایی انتخابشون کرده نیوفتن

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

اصلا دختر خوشگل نیاز نیس ب اندازه دختر معمولی دنبال اپشن بدست اوردن باشه واس خودش. چون همینطوریش خوا ...

اسی کاملا موافقم باهات

خوشگلی برا دختر خیییلی مهمه من خودم حاضر بودم فقیر باشم اما فوق العاده خوشگل باشم البته من قیافم معمولیه 

به قول شما بعضی خوشگلا عقل ندارن انتخابای خوبی نمیکنن

من بعضی دوستامو نگاه میکنم فوق العاده خوشگلن یعنی خوشگللل به معنای واقعی کلمه ولی تو انتخاب همسرشون خیلی دقت نکردن 🥲

خوشگلای واقعی از نظر همه خوشگلن کسی نمیگه زشتن نهایت یه کج سلیقه بگه اره معمولیه طرف

پس من تا الان تو عمرم اینی ک میگی رو ندیدم 

چون بین زیباترین زن های جهان هم اختلاف نظره 

من خیلی هارو میشناسم ک از قیافه انا د ارماس خوششون نمیاد

اسی کاملا موافقم باهاتخوشگلی برا دختر خیییلی مهمه من خودم حاضر بودم فقیر باشم اما فوق العاده خوشگل ب ...

حقیقته واقعا 

اره منم دوستای خوشگل بی عقلی داشتم ک خودشونو تلف کردن 

ولی خب از بی عقلیشون بود دیگ 

پس من تا الان تو عمرم اینی ک میگی رو ندیدم چون بین زیباترین زن های جهان هم اختلاف نظره من خیلی هارو ...

انا اگ خوشگل نباشه زشتم نیس 

ولی اطرافم صد برابر خوشگلترشم دیدم

زشت نیس فقط معمولیه 

انچنان خوشگل نیس 

چون دخترا واقعا الان همه ناز و خوشگل شدن هزار عمل و ..