2777
2789
عنوان

یه بازی خوب واسه گوشیه آیفون 1️⃣5️⃣ بگید حوصلم سر رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 118 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد نوکیا میتونم راهنمایی کنم 😐

نه ما تریپ مون به نوکیا نمیخوره خواهر😎جاست آیفون اونم فقط 1️⃣5️⃣

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بیشتر ببینید
پست کن برای من بعدش منم دوباره پستش کنم برای توبه این بازی میگن پستچی

مطمئنی بعدا برام پستش میکنی؟😂

البته ببری هم پول دارم میرم باز1️⃣5️⃣ میگیرم 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بیشتر ببینید

😂😂

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
مطمئنی بعدا برام پستش میکنی؟😂البته ببری هم پول دارم میرم باز1️⃣5️⃣ میگیرم

تو خیلی ادم ریچی هستی سیسی

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اگه آیفون 13 پرومکس سیلور بود میتونستم راهنمایی کنم

سیلور اپشنه ؟😂🙂

بیشتر ببینید
تو خیلی ادم ریچی هستی سیسی

ریچ یعنی چی😂؟ میشه زبان فارسی را پاس بداری

بیشتر ببینید

عاااااااه بچه ها عکس بگیرید ازش آیفون ۱۵ داره 😳😳😳😳

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید