2777
2789

بچه ها اولا که اصلا و ابدا سمت این مسائل نرید بخدا که فرصتمون توی این زندگی خیلی کمه نباید هدرش داد بااین چیزا 

دوم اینکه توی خونتون قرآن با صدا بذارید پخش بشه 

سوره مزمل یاسین جن ایت الکرسی بخونید معوذتین هرروز بخونید با صدای بلند اونایی که باید بشنون میشنون و بعد مدتی انقدر انرژی خونتون بالا میره که وجود نمیکنن سمتتون بیان 

اسفند زیاد دود کنید توی خونتون از بوی اسفند فرارین

سرکه طبیعی بخورید ببین ینی اونقدری که سرکه اینارو فراری میده هیچی فراریشون نمیده

حتی اگر نمیخورید سر سفره هاتون بیارید بوی سرکه اینارو دیوونه میکنه هم سفره نمیشن باهاتون 

یکی از حالت های انسان که باعث میشه اینا نزدیک بشن به ادما افسردگی هست

دوستان هرچیزی تو این دنیا فرکانس داره 

انسان فرکانسش با معنویات به شدت بالا میره چون ارتباط با خدا سراسرش انرژی مثبته 

و شیاطین و جن و انس انرژیشون به مراتب پایین تر از انسانه 

حالا شما که افسرده میشی و انرژی بدنت میاد پایین به فرکانس اونا نزدیک میشی باید خودتو بکشی بالا 

بازم اگر چیزی یادم اومد تو کامنتا میگم شمام بگید 

من که یمدت طولانیه حس افسردگی و بیحالی دارم و سعی دارم خودمو نجات بدم ازش 

یهکاریم گره خوردع چندین ساله درست نمیشه نمیدونم کسی جادو جنبلمون کرده یا چی 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که یمدت طولانیه حس افسردگی و بیحالی دارم و سعی دارم خودمو نجات بدم ازش یهکاریم گره خوردع چندین سا ...

گفتم اصلا به اون قسمتا دیگه فکر نکنید تلاشتونو ببرید بالا ارتباطتون رو با معنویات و خدا قطع نکنید مطمئن باشید درست میشه

ادمای سمی و سواستفاده گرو و بیشعورو خودشیفته زندگیتونو بشناسید و ازشون دوری کن‌ید خیلی از مشکلاتتون حل میشه 

خرافاتی نباشید اگاه باشید 

نادانی خودمونو پای خرافات نزاریم