2777
2789
عنوان

بداخلاقی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4382 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیذاره به شرطی که از بچه ها دفاع نکنی ، بی محل باش اگر همون لحظه در بیای بگی وااا چیکارشون داری ...

من همون لحظه میرم بچه هارو از اونجا دور میکنم البته غر میزنم سر شوهرم

همون حسرت خوردنها همون آدمهای حسود که حسرت میخوردن یه کاری کردن زود دست بجنبون تا زندگیت به فنا نرفت ...

آخه من با کسی رفتو آمدی ندارم، کم پیش میاد خونه کسی بریم

آقایون وقتی بچه ها کوچیک باشن حسادت دارند و فکر میکنن که بچه ها جای اونا رو تنگ کردن رفتارش کا ...

بخدا دیگه ازش خسته شدم ازش متنفر شدم دلم نمیخواد بچه هارو دعوا کنه گناه دارن

من همون لحظه میرم بچه هارو از اونجا دور میکنم البته غر میزنم سر شوهرم

این رفتار تو باعث میشه که بچه اسیب ببینه چون با این کارت داری مهر تایید میزنی به کار بچه و شوهرت متهم میشه 

هم حال شوهرت خراب میشه که درکش نکردی ، هم بچه 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

عزیزم خداوند قدرت یه زن رو در زبونش قرار داده و قدرت یه مرد رو در بازوهاش.با زبونت میتونی خیلی کارها ...

وای چقد حرفاتون به دلم نشست .ان شاالله زندگیتون سرشار از آرامش باشع

بخدا دیگه ازش خسته شدم ازش متنفر شدم دلم نمیخواد بچه هارو دعوا کنه گناه دارن

هممون این دوران و گذروندیم که داریم میگیم    تو هم خیلی خواهرانه گوش کن     بیشتر به همسرت توجه کن  و قربون صدقه اش برو   به خدا از این رو به اون رو میشه

عزیزم شمارو تربیت بچه هات حساسی و اغلب مردابادادوبیداد میخان بچه درست بشه مودب بشینه شما رو تربیت بچ ...

دلم نمیخواد فک کنه این بچه حالا بزرگن و باید همه چی حالیشون باشه در حالی که پسرم فقط ۱۹ملهشه و دخترم ۵سالشه