2777
2789
عنوان

بداخلاقی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4353 بازدید | 126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید توجهت به بچه ها باعث شده احساس کمبود محبت از سمت شما کنه و پرخاشگر و عصبی شده.باید روی لحظات دو ...

بخدا دیگه ازش خسته شدم.مثلا کلی بهم محبت میکنه بغلم میکنه ، با هم میریم بیرون کلی میگردیم بعد میایم خونه یهو الکی دعوا راه میندازه

نه خب بچه ان گناه دارن. بچه باید بچگی کنه

اگه همون موقع طرف بچه هارو نگیری تاثیر بدی نمیذاره 

تو خلوت با همسرت حرف بزن 

ببین مشکل کجاست 

نگران هم نباش منم مامانم زیاد گیر میداد الانم بزرگم حالا که بچه مردم رو میبینم درکش میکنم 😂

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

قربونت برو پیش یه آدم وارد رصد برات انجام بده ببین دعایی طلسمی چیزی نداریهمین مشکل تو زندگی من پیش ا ...

نمیدونم.

ما رابطمون خیلی خوب بود همه حسرت زندگیمون میخوردن ولی مدتیه اینجور شده ازش خسته شدم

نه میترسم تو روحیه بچه هام تاثیر منفی بزاره از باباشون دور بشن

نه نمیذاره به شرطی که از بچه ها دفاع نکنی ، بی محل باش 

اگر همون لحظه در بیای بگی وااا چیکارشون داری ووو... بشی دلسوز خانواده 

بچه ها از پدرشون نفرت میگیرن 

هیچی جلوشون نگو 

همسرت رو در خلوت اروم کن باهاش بحث هم نکن 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

نمیدونم.ما رابطمون خیلی خوب بود همه حسرت زندگیمون میخوردن ولی مدتیه اینجور شده ازش خسته شدم

همون حسرت خوردنها همون آدمهای حسود که حسرت میخوردن یه کاری کردن زود دست بجنبون تا زندگیت به فنا نرفته

دیگه هم دم چشمشون نباش حداقل جلوی اونها رابطه تون رو عادی و معمولی نشون بدین

سر خودم اومده ها...

اگه همون موقع طرف بچه هارو نگیری تاثیر بدی نمیذاره تو خلوت با همسرت حرف بزن ببین مشکل کجاست نگران هم ...

خیلی باهاش حرف میزنم میگه باشه اما بازم همون آشو همون کاسه.

مثلا پسرم ۱۹ماهشه رفته بود دست به چیز کثیف زده بود داشت دعواش میکرد میگفت عقل نداری رفتی به چیزای کثیف دست میزنی.

منم اعصابم خورد شدم گفتم بابا راست میگه مگه تو عقل نداری این کارارو میکنی؟ آخه بچه ۱۰ساله باید انقد بی عقل باشه که نفهمه؟!

داشتم به شوهرم متلک میگفتم.

یهو رگ گردنش باد کرد کلی دادوبیداد راه انداخت

آقایون وقتی بچه ها کوچیک باشن حسادت دارند    و فکر میکنن که بچه ها جای اونا رو تنگ کردن    رفتارش کاملا طبیعیه   شما زیاد جلوی همسر قربون صدقه بچه ها نرو    سعی کن بیشتر توجهت به همسر باشه     

بخدا دیگه ازش خسته شدم.مثلا کلی بهم محبت میکنه بغلم میکنه ، با هم میریم بیرون کلی میگردیم بعد میایم ...

عزیزم خداوند قدرت یه زن رو در زبونش قرار داده و قدرت یه مرد رو در بازوهاش.با زبونت میتونی خیلی کارها کنی که همسرتو اونطوری که میخوای درستش کنی.با محبت میتونی معجزه کنی و توی زندگی خودت این معجزه رو ببینی....

درضمن اینقدر از شوهرت که یه بنده ی ضعیفی هستش انتظار نداشته باش،اونو هیچکاره بدون.خداوند رو منبع عشق و روزی خودت بدون.

گلم حتی یه لیوان آب میدی دست همسرت برای رضای خداوند باشه و از هیچ کسی جز خداوند انتظار پاداش و تشکر نداشته باش.هر محبتی همسرت بهت کرد هدیه ای از سمت خداوند بدون و اگه بداخلاقی کرد امتحانی برای خودت بدون و صبور باش.وقتی خودتو برای خداوند خالص کنی و فقط خداوند رو منبع تموم خیرات بدونی اونوقت معجزه و ارامش رو میبینی توی زندگیت🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲