2777
2789
عنوان

بداخلاقی شوهرم

4294 بازدید | 126 پست

با هم خیلی خوب بودیم از همه نظر ، اما مدتیه که اخلاقش خیلی تند شده.

دوتا بچه کوچیک داریم بعضی وقتا خیلی باهاشون بدخلقی میکنه، بچه هامون خیلی بازیگوشن اما وقتی باهاشون بدرفتاری میکنه خیلی بهم میریزم.البته وقتی حالش سرجاش باشه کلی قربون صدقشون میره میبرتشون تفریح واسشون چی میخره.

دیگه ازش خسته شدم هرچی هم باهاش صحبت میکنم واسه یک روزشه، بازم همون آشو همون کاسه.

بنظرتون چه رفتاری باهاش داشته باشم.

البته فعلا باهاش قهرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۹۸ درصد مردا همین 

اون ۲ درصد نگفتم  چون الان ریپ میزنن نه شوهر من اونجور نیست

B_hills🌴خدایا سپاس🙏🏼 من از بی نیازی به ثروت رسیدم 💚من از بی نیازان غنی تر ندیدم💒💵💶💰  حُمیرا ❤

شاید توجهت به بچه ها باعث شده احساس کمبود محبت از سمت شما کنه و پرخاشگر و عصبی شده.باید روی لحظات دونفره تون کار کنی و بهش محبت کنی که آروم بشه ذهنش تا بتونه بهتون محبت کنه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

قربونت برو پیش یه آدم وارد رصد برات انجام بده ببین دعایی طلسمی چیزی نداری

همین مشکل تو زندگی من پیش اومد و متاسفانه با طلسم زندگیم داشت نابود میشد که خیلی اتفاقی به دلم افتاد برم رصد کنم که دیدم بعععله برامون طلسم زدن و خداروشکر پاکسازی دارم انجام میدم و همه چیز تا الان داره خوب پیش میره

فقط عزیزم حواست باشه پیش آدم مومن و وارد به علوم غریبه بری مراقب باش گیر رمال و دعانویس نیوفتی

اگه هم کسی پیدا نکردی ذکر لا حول ولا ... و صلوات زیاد بگو

نماز بخون و چهارقل هم بخون