2777
2789
عنوان

برای بچه‌های شما شوهراتون کی اومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 57 پست
هنوز نهداداشم به مامانم گفته زنگ بزنم بهش یا نه و نمیدونم مامانم چی جواب دادهفعلا که نشستم سر جام تا ...

اصلا زنگ نزنین موقع ترخیص همسرت میاد خودش میری  لوازمتو جمع میکنی میری خونه مادرت اگه اونجام نیومد دیدنتون که هیچ اگرم امد بهش بگو چقد ناراحتی شاید جبران کرد 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خب من الآن چیکار کنم... واقعا خودمم نمیدونمبا گوشی خواهرم هم اومدم اینجا... شمارهٔ اونهگوشی خودمم نی ...

برو تا اشتباهش رو بفهمه

تا معذرت هم نخواسته برنگرد 

شما راحت برگردی خونه فکر میکنه کارش اونقدرا هم بد نبوده و فقط شما از شدت درد به قول خودش داغ کردی

شما کهبالاخره میخواستید مادری یا خواهری بیاد خونتون کمکت حالا شما برو خونشون

به پدرت حتما پدرت بگو با شوهرت صحبت کنه و بهش شدت بد بودن کارش رو بگه

مادرت هم با مادر شوهرت صحبت کنه که پسرش رو ارشاد کنه

هرموقع متوجه اشتباهش شد برگرد

بچه هم نشونش نده خیلی نگران بود همون موقع میومد

خوبه مامانش زایمان نکرده یه اپاندیسع دیگه

شما راحت برا خودت استراحت کن بقیشم بسپر به مادر و پدرت 

اصلا فکر و خیال نکن به بچه گلت برس بهش شیر بده بهش عشق بورز

عصبانیت شما از طریق شیرتون به بچه منتقل میشه اونم نا اروم میشه

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب من الآن چیکار کنم... واقعا خودمم نمیدونمبا گوشی خواهرم هم اومدم اینجا... شمارهٔ اونهگوشی خودمم نی ...

ببین تا قیامت حق داری

ولی نذار خاطرات این روزها بدتر از این بشه

بذار بیاد به موقع اش گلگی کن مخصوصا به مادرشوهر بی خیر و بی عاطفه ات

ولی الان جنجال درست نکن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
کاش خدا ب ادم ی شوهری بده ک یا خودش باشعور باشه یا خانوادش ، یعنی هردوشون خر باشن میشه همینبیچاره اس ...

دلم دیگه برای خودم نمیسوزه...

به بچه‌ام فکر میکنم دلم برای اون میسوزه

بابام توی گوشش اذان گفت به جای این که پدر خودش بگه

مگر قبلش باهم دعوا داشتید؟ قهر بودید؟درد زایمانت که شروع شد چه کسی شما رو رساند بیمارستان ؟هر جور فک ...

نه باورت میشه اصلا دعوا نداشتیم؟ اتفاقا خوشحال بود که دیگه کم کم وقتشه

خودش رسوند با مامانم و گفت هیچ غمت نباشه جلی میرم میام نگران نباشی و رفت که برگرده

دلم دیگه برای خودم نمیسوزه...به بچه‌ام فکر میکنم دلم برای اون میسوزهبابام توی گوشش اذان گفت به جای ا ...

قبل این رابطت با شوهرت چطوره؟یعنی هنوز نیومده پیش شما؟؟

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

برو تا اشتباهش رو بفهمهتا معذرت هم نخواسته برنگرد شما راحت برگردی خونه فکر میکنه کارش اونقدرا هم بد ...

مادرشوهرش خودش مرکز اختلافه ، ی زن موسفید سن بالا اگع تا الان وظیفه خودشو نمیدونه پس با صبت کردن هم ادم نمیشع

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مادرشوهرش خودش مرکز اختلافه ، ی زن موسفید سن بالا اگع تا الان وظیفه خودشو نمیدونه پس با صبت کردن هم ...

خب پس با شوهرش صحبت کنن

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
خب پس با شوهرش صحبت کنن

اره دقیقا باید این پفیوز و از خواب بیدار کنن😕

وای یاد دوستم افتادم 

شوهرش خیلی ساده و بی سیاسته

وقت زایمان اول خانمش رفته کوهنوردی 

بعدش هم خیلی خوب کمک کارش بود و بچه داری میکرد. اما عقلش نرسید بمونه تو بیمارستان. خیلی هم شخصیت آروم و متینی داره. الان ده سال گذشته بچه دومشون هم بزرک شده

این چه حرفیه بالاخره باید تو بیمارستان باشه یا نه !!! نکنه سر عمل ننش میتونسته باشه !!!اگر سر زایمان ...

من نگفتم تو بیمارستان نباشه

میگه موقع زایمان تو اتاق زایمان نبوده و بخاطر این با ناراحتی زایمان کرده

نه باورت میشه اصلا دعوا نداشتیم؟ اتفاقا خوشحال بود که دیگه کم کم وقتشهخودش رسوند با مامانم و گفت هیچ ...

میدونم ناراحتی ولی یکم خود نگهدار باش

با شلوغ کردن هم فقط خودت و بچه ات اسیب میبینید

مرخص شدی؟