2777
2789
عنوان

برای بچه‌های شما شوهراتون کی اومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 57 پست
یسری خانواده ها بیشعور تر از خود بچشون هستن دقیقا خودش نیومد اون مادرش که بلاخره خودش زایمان کرده می ...

از همین تعجب میکنم احتمالا از سر حسادت و غرض ورزیه ،،، تو شوهر نادون اسیو بگو ک چقد خره خاک برسر ،یکی نیس بگه اول اخر زن و بچت برات میمونن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

حق داری ولی تو عصبانیت تصمیم نگیر

خب من الآن چیکار کنم... واقعا خودمم نمیدونم

با گوشی خواهرم هم اومدم اینجا... شمارهٔ اونه

گوشی خودمم نیست حتی که دوباره بهش زنگ بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین تعجب میکنم احتمالا از سر حسادت و غرض ورزیه ،،، تو شوهر نادون اسیو بگو ک چقد خره خاک برسر ،یک ...

من همیشه میگم با خودم حالا خانمش هیج واقعا چطور دلشون میاد ب نوه خودشونم رحم نمیکنن ادم غریبه تجربه زایمان داشته باشه میفهمه بعد زایمان تنها نیاز ی زن همسرشه انوقت مادر بیشعور اینو‌ متوجه نیست بعد میگن با مادرشوهرا مشکل دارین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

خونه خودت

بعدا سرفرصت باهاش حرف بزن

میری اوار نیشی خونه مادرت شوهرتم قدرنمیدونه

میگه زن و بچه مو‌بردن اونجا فلان شد بیسارشد

حوصله دردسر جدید داری؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
خیلی شلوغش کردیمگه کجا زایمان کردی که شوهرت موقع زایمان پیشت باشه؟ خیلی کم بیمارستان هایی هستن که ای ...

حداقل میتونسته توی بیمارستان باشه یا نه؟

حداقل این کار رو‌ میتونسته بکنه

من همیشه میگم با خودم حالا خانمش هیج واقعا چطور دلشون میاد ب نوه خودشونم رحم نمیکنن ادم غریبه تجربه ...

کاش خدا ب ادم ی شوهری بده ک یا خودش باشعور باشه یا خانوادش ، یعنی هردوشون خر باشن میشه همین

بیچاره اسی تااخر عمر خاطره زایمانش براش عذاب اورشد خدا لعنتشون کنه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

عزیزم شوهرت هنوزنیومده؟چه مادرشوهرعوضی داری چه خانواده ی شوهربی ادبی داری

هنوز نه

داداشم به مامانم گفته زنگ بزنم بهش یا نه و نمیدونم مامانم چی جواب داده

فعلا که نشستم سر جام تا ببینم چی میشه

حتی عقل فکر کردن هم ندارم الآن

ببین حق داری ناراحت باشی به منظور قهر نرو خونه پدرت اگه قرار بوده بعد زایمان بری اونجا بزار شوهرت بیاد مرخصت کنه خودش تو رو ببره اگه قرار بوده مامانت بیاد خونتون پیشت بمونه بازم همسرت بیاد ببرتت خونه و مادرت بیاد پیشت بعد میتونی ادبش  کنی الان وقتش نیست انقدر حرص نخور و ناراحتی نکن بچه شیر میدی خوب نیست براش 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
هنوز نهداداشم به مامانم گفته زنگ بزنم بهش یا نه و نمیدونم مامانم چی جواب دادهفعلا که نشستم سر جام تا ...

شماچرابایدزنگ بزنین

الان کجایی

اگه قرارباشه کسی کاری بکنه اونک شوهرته که الان بایدبیادگوه خوری

چطورازدلش اومده نیاددیدن بچش تاحالاشمابه کناراصلاهیچ کاری نکنین

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم